Grau en Medicina

5 Persones han demanat informació
1053 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultad de Medicina (UAB)
Grau en Medicina
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
6 anys
Consulteu el preu

Descripció

Actualment, els estudis de Medicina es troben davant dos grans reptes: l'adaptació a les noves demandes socials, com l'augment de l'esperança de vida, la reducció de la natalitat i l'envelliment de la població que pateix malalties cròniques i degeneratives, i, d'altra banda, l'adaptació a les exigències de la convergència de l'espai europeu d'educació superior. En aquest context, la Facultat de Medicina de la UAB reestructura el seu pla d'estudis amb l'objectiu de desenvolupar un currículum basat en competències, adaptat a l'EEES i que proporcioni a l'estudiant una formació mèdica enfocada cap a les noves demandes de la societat.

Els resultats del procés formatiu dels estudis de Medicina se solen mesurar per l'èxit en l'examen MIR, i s'estableix un rànquing d'universitats amb el major nombre d'estudiants entre els cent millors expedients. La UAB porta més de dues dècades ocupant els primers llocs d'aquest rànquing.
Aquests resultats demostren la qualitat de la docència i l'elevada preparació que ofereix la Facultat de Medicina de la UAB, que imparteix els estudis de Medicina des de 1968

Programes d'intercanvi

Els estudiants del Grau de Medicina tenen la possibilitat de participar en múltiples programes d'intercanvi amb universitats de l'Estat Espanyol (Programa Sèneca / Sicue), d'Europa (Programa Erasmus) i de la resta del món (Programa Propi) que contribueixen de manera molt positiva en seva formació com a metges. En correspondència, rebem cada curs estudiants d'altres països que desitgen completar la seva formació entre nosaltres, i que ens aportin altres perspectives i contribueixen a l'enriquiment personal dels alumnes.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Perspectives laborals

Exercici de la medicina en el sistema sanitari públic i privat, un cop acabada la formació especialitzada corresponent. Altres possibilitats són: el desenvolupament d'una carrera professional dins l'àmbit de la recerca biomèdica, la indústria farmacèutica i biotecnològica o la salut pública i la gestió sanitària, després de la realització dels programes de formació específica mitjançant màsters oficials i programes de doctorat.

Tipus d'avaluació

La metodología de los créditos ECTS implica una evaluación continuada, en la que se valora todo el trabajo del estudiante.
Grau en Medicina
Facultad de Medicina (UAB)
Campus i seus: Facultad de Medicina (UAB)
Facultad de Medicina (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X