Grau en Odontología

1051 Persones estan visitant aquest curs
Preu 16.920 €
Sol·licita informació
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Grau en Odontología
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
5 anys
Preu 16.920 €

Descripció

En el Grau en Odontologia de UIC Barcelona et formaràs com un futur professional capaç d'abordar amb criteri i habilitat tècnica la prevenció, el tractament i la rehabilitació de malalties bucodentals.
La sòlida formació acadèmica que imparteixen es complementa amb una intensa preparació pràctica a la Clínica Universitària d'Odontologia des del primer curs.
Accedeix a el coneixement de l'estructura i la funció bucodentals, la biomecànica de l'aparell dental normal i el patològic, i a les tècniques i els procediments més innovadors per al tractament d'aquestes afeccions.
Aquest pla d'estudis posa l'èmfasi en les ciències bàsiques. UIC creu en una formació científica sòlida perquè afrontis els reptes pràctics abans de graduar.
La Clínica Universitària d'Odontologia compta amb la tecnologia que requereix l'odontologia d'al segle XXI.

Competències per a les quals et prepara el curs

Un cop t'hagis graduat, hauràs de ser competent per a: Educar els pacients i realitzar una assistència primària completa en pacients de totes les edats i condicions; el que emfatitza els actuals conceptes de prevenció i tractament de les malalties bucals i sosté la necessitat de l'manteniment de la salut sistèmica i bucal. Diagnosticar i tractar les malalties i alteracions de la mucosa oral, ossos maxil·lars i glàndules salivals més freqüents en els pacients de totes les edats i condicions. Tractar aquelles alteracions o malalties que requereixin tècniques quirúrgiques senzilles dels teixits durs i tous en els pacients de totes les edats i condicions. Tractar les malalties periodontals dels pacients de totes les edats i condicions. Tractar la patologia dentària cariógena i no cariógena, incloent la patologia pulpar i perirradicular en els pacients de totes les edats i condicions. Restaurar o reposar les dents.

Destinataris

Són els teus estudis si tens vocació de servei a la societat en els àmbits de la salut i les ciències. En UIC Barcelona treballarem per potenciar aquestes habilitats:
  • Observació i responsabilitat amb els pacients
  • Treball en equip Sensibilitat cap al dolor aliè
  • Resiliència
  • Qualitats psicològiques i empatia
  • Equilibri emocional Interès per la investigació.

Requisits

Document de les condicions generals per a l'admissió i reserva de plaça (v. Més avall). Certificació acadèmica dels estudis d'origen segons les següents vies d'accés: Via 0: Alumnat amb batxillerat LOGSE / COU + PAU i assimilats. Notes dels 2 últims cursos finalitzats (fotocòpia). Dues fotografies mida carnet amb el nom i cognoms escrits al dors, és imprescindible que les fotografies tinguin un fons blanc i estiguin impreses en paper fotogràfic. Fotocòpia de l'DNI o passaport. Justificant de l'ingrés de les despeses de tramitació per import de 100 euros (No reemborsables).

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Estudiaràs al Campus Sant Cugat. 33.500m2 on gaudiràs d'un ambient idoni per posar en pràctica els teus talents personals i els coneixements que adquireixis. Disposaràs de 14 laboratoris de pràctiques i una clínica odontològica amb 88 boxes per on passen 84.000 visites anuals. Raons per cursar Odontologia a UIC Barcelona: Formació pràctica. Posa en pràctica tota la teva formació. Comptaràs amb tutors professionals de l'Odontologia en actiu. Entre les aules i la clínica. Treu el màxim rendiment de les instal·lacions: clínica universitària pròpia amb 88 boxes i un TAC d'última generació. Especialitza't: UIC t'ofereix 3 màsters oficials, 9 màsters propis, 8 residències clíniques i més de 20 cursos de formació contínua.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i algunes assignatures en anglès.

Durada

Durada: 10 semestres, 5 anys, 300 ECTS. Dates d'impartició: De setembre a juny.

Objectius

El Grau en Odontología et proporciona:

  • Capacitat per apreciar la necessitat de el desenvolupament professional i la formació continuada al llarg de la vida.
  • Capacitat per utilitzar amb eficiència els avanços en el coneixement i la tecnologia.
  • Valors per entendre el paper central de l'pacient en la presa de decisions terapèutiques.

Titulació obtinguda

Títol oficial de Graduat/ada en odontologia per UIC Barcelona.

Pràctiques

Realitzaràs 1.150 hores de pràctiques realitzades a la Clínica Universitària d'Odontologia (CUO) a partir de l'2n any de carrera. Els alumnes de 5è tenen la possibilitat de pràctiques internacional.

Perspectives laborals

Amb el Grau d'Odontologia de UIC Barcelona tindràs sortides professionals en tres grans àmbits: Sanitat: Consulta d'odontologia pròpia Atenció odontològica en clíniques per compte aliè o com a associat Xarxa sanitària pública Centres hospitalaris privats amb servei d'odontologia Docència: Universitats Centres especialitzats Cicles formatius en Formació Professional Recerca: Odontologia ortodòncia Implantologia estètica bucodental

Promocions

  • Beques: UIC Barcelona té un servei de beques, procedents tant de fons públics (MEC o AGAUR) com de fons privats o de la mateixa universitat. Per saber-ne més a l'respecte, cal dirigir-se a l'apartat corresponent.
  • Beques d'Excel·lència Acadèmica: UIC Barcelona ofereix cada any un programa de Beques d'Excel·lència Acadèmica. L'objectiu d'aquest programa és donar suport a la capacitat emprenedora i d'innovació, i propiciar noves oportunitats d'ocupació. Aquesta iniciativa es recolza en l'ideari de UIC Barcelona i compta amb el suport de la Fundació Familiar Catalana. Accedeix si, com a mínim, tens un 8 de mitjana a 1r de batxillerat i superes la prova específica d'UIC Barcelona per a l'accés als estudis d'Infermeria en la convocatòria corresponent de les Beques d'Excel·lència Acadèmica. La concessió d'aquesta beca és compatible amb el descompte acordat en UIC Barcelona per a famílies nombroses.
  • Finançament: Les diferents modalitats de pagament estan subjectes a les condicions de finançament específiques per a cadascuna de les carreres.
  • Descomptes: Per estudiar una carrera de grau a UIC Barcelona, ??les persones que ho desitgin poden beneficiar-se d'una sèrie de descomptes, segons unes condicions determinades.

Preu

Preu 16.920 €
237 euros / ECTS

Avantatges del curs

Aquells alumnes que estiguin en el seu últim curs de grau tenen a la seva disposició un coach. La metodologia de l'coaching consisteix a acompanyar l'estudiant per generar conjuntament un pla de millora. Volem que acabis els estudis amb un alt nivell de competències personals (soft skills en anglès). Els coaches que donen aquest servei són coaches acreditats (ACTP). Pràctiques professionals: Conveni de pràctiques curriculars i de cooperació educativa entre la Facultat d'Odontologia i la Fundació Privada Pro Persones amb Disminució Psíquica Catalònia. Conveni de pràctiques curriculars i de cooperació educativa entre la Facultat d'Odontologia i l'Institut Català de la Salut.

Professorat

Informació i Admissions: Katianna Herrera.

Lloc on s'imparteix el curs

Campus Sant Cugat
Grau en Odontología
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Campus i seus: Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Facultad de Ciencias Económicas y Sociales
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Derecho
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Humanidades
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Escuela Técnica Superior de Arquitectura
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Comunicación
Edificio Alfa-Campus Barcelona, Inmaculada 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Educación
Carrer Josep Trueta, s/n 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
+ vegeu més seus
Sol·licita informació
X