Cicle Formatiu de Grau Superior de Pròtesis Dental

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
2000 hores
Consulteu el preu

Descripció

Al centre de formació professional Escola Pejoan podràs aprendre tots els coneixements necessaris per fer-te amb el títol de grau superior en pròtesi dental.
Coneixements com els que es duen a terme en professió de protètic / a dental, adquirint el necessari per desenvolupar les teves habilitats pràctiques formant-te en un centre de treball.

Temari

En Escola Pejoan hem estat capaços de dissenyar un programa d'acord amb els estudis i tots els coneixements pertinents per a una completa formació en pròtesi dental.
Gràcies als sòlids coneixements sobre pròtesi dental a Escola Pejoan abordem tant la teoria com les tècniques de la professió perquè tinguis totes les eines que necessites per treballar com a protètic / a dental.

Competències per a les quals et prepara el curs

Un cop finalitzat el curs en pròtesi dental en Escola Pejoan, estaràs llest / a per dissenyar, fabricar, ajustar, reparar i manipular qualsevol tipus de pròtesi. La teva formació com a protètic / a dental et permetrà, a més de treballar diferents tipus de peces, saber com gestionar un laboratori de pròtesis dentals i fer-ho d'acord amb la normativa vigent en seguretat, protecció ambiental i especificacions de qualitat. En Escola Pejoan som exigents perquè surtis de les nostres aules com un / a professional excel·lentment format / a.

Metodologia

El curs s'impartirà en dos anys acadèmics combinant teoria i pràctica.

Pràctiques

Durant el segon any tindràs l'oportunitat de realitzar pràctiques reals en empreses.

Perspectives laborals

La nostra formació és àmplia i sortiràs totalment preparat / a per afrontar amb confiança qualsevol de les opcions professionals que t'ofereix el món de les pròtesis. Amb la nostra formació podràs reorientar la teva vida professional o ampliar-la en l'esfera que més t'interessa, convertint-te en un / a professional altament format / a i amb les habilitats que necessitaràs per treballar com a especialista en protèsics dentals.

Professorat

Els nostres docents són professionals amb anys d'experiència i altament implicats en el teu procés de formació, perquè un cop abandonis les aules d'Escola Pejoan siguis un / a professional totalment qualificat / a per treballar com a protètic / a dental.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Pejoan, Barcelona.
Cicle Formatiu de Grau Superior de Pròtesis Dental
Escola Pejoan
Campus i seus: Escola Pejoan
Escola Pejoan
Carrer Rosselló 303 08037 Barcelona
Cursos més populars
X