LEED AP BD C. Preparació a l´Examen

Curs
On-line
60 hores
450 €

Descripció

Per superar aquest examen haurà de tenir un coneixement en profunditat del sistema de qualificació LEED® i tots els seus crèdits i requisits.
Aquest curs us guiarà a través de tot el material que vostè necessita saber i l'ajudarà a establir una metodologia d'estudi enfocada a resultats.

L'objectiu principal del curs és la preparació a l'examen de LEED® Acredited Professional Building Design and Construction.
El curs explica en detall tots els requisits i crèdits amb els seus detalls relacionats.

Es tracta de 3 programes formatius independents que et permetran preparar els exàmens LEED® AP. L'objectiu és dominar totes les eines i estratègies per liderar, dissenyar i / o produir una construcció sostenible amb certificació LEED.
Hi ha 3 cursos diferenciats, que corresponen amb 3 acreditacions professionals LEED AP diferenciades:
  • Disseny d'Edificis i Construcció (BD C): Aquest examen abasta tres sistemes de classificació diferents: construcció d'un nou edifici (que inclou la renovació), Escoles, i Core i Shell.
  • Disseny d'Interiors i Construcció (ID & C): Aquest sistema de qualificació és sobretot per als espais dels inquilins que no ocupen un edifici sencer, és a dir, projectes de millora d'inquilí.
  • Edificis existents: Operacions i Manteniment (O & M): Aquest sistema de classificació és aplicable als edificis comercials ja ocupats que impliquen les operacions de construcció, millores de processos interns i sistemes així com canvis i reformes de menor importància en l'ús de l'espai , alteracions i noves instal·lacions.

Després de completar els cursos i passar el seu LEED GA i AP, vostè està llest per treballar en projectes de certificació LEED® com a arquitecte, enginyer o constructor acreditat.

Temari

  • Mòdul 1: Prerequisits i Creditos de la fase d'Exploració.
  • Mòdul 2: Continuació dels crèdits de la fase d'exploració.
  • Mòdul 3: Prerequisits i crèdits de la fase de disseny.
  • Mòdul 4: Continuació dels crèdits de la fase de disseny.
  • Mòdul 5: Prerequisits i Creditos de la fase deconstrucció.

Destinataris

Professionals interessats en una comprensió bàsica de LED®, especialment aquells que tenen una participació en projectes de construcció sostenible, així com els professionals que aspirin a obtenir la certificació de LEED AP. Persones interessats en green architecture i sustainable design

Metodologia

Mòduls en línia: 4 sessions en directe de 2.5 hores cadascuna, en total interacció amb el impartidor i els altres participants Aula virtual: Allà trobarà tots els documents, exercicis, treballs i tutories relacionats amb el curs online. La durada aproximada d'estudis és de 50 hores.

Objectius

Requeriments tècnics de LEED® Rating System per a cadascuna de les categories. Revisió d'edificis amb certificació LEED® i anàlisi detallada de les estratègies de construcció sostenible. Utilització de les eines i estratègies de construcció sostenible dels casos exposats per a la seva incorporació a un projecte concret. Preparació específica per a cada un dels exàmens LEED® AP de l'USGBC coneixements previs Experiència en un projecte LEED registrat o curs LEED Projects Experience i alts conceptes de Green Building.

Promocions

  • Descompte especial per a autònoms, estudiants i aturats.
  • Fins a 100% subvencionat per la Fundació tripartida.
Campus i seus: Gestor Energético Econova
Gestor Energético Econova
C/ Lope de Vega nº 121 08018 Barcelona
Cursos més populars
X