Gestor Energético Econova

LEED AP BD C. Preparació a l´Examen

Gestor Energético Econova

Curs
On-line
60 Hores
450 €

Descripció

Per superar aquest examen haurà de tenir un coneixement en profunditat del sistema de qualificació LEED® i tots els seus crèdits i requisits.

Aquest curs us guiarà a través de tot el material que vostè necessita saber i l'ajudarà a establir una metodologia d'estudi enfocada a resultats.L'objectiu principal del curs és la preparació a l'examen de LEED® Acredited Professional Building Design and Construction.

El curs explica en detall tots els requisits i crèdits amb els seus detalls relacionats.Es tracta de 3 programes formatius independents que et permetran preparar els exàmens LEED® AP. L'objectiu és dominar totes les eines i estratègies per liderar, dissenyar i / o produir una construcció sostenible amb certificació LEED.


Hi ha 3 cursos diferenciats, que corresponen amb 3 acreditacions professionals LEED AP diferenciades:  • Disseny d'Edificis i Construcció (BD C): Aquest examen abasta tres sistemes de classificació diferents: construcció d'un nou edifici (que inclou la renovació), Escoles, i Core i Shell.


  • Disseny d'Interiors i Construcció (ID & C): Aquest sistema de qualificació és sobretot per als espais dels inquilins que no ocupen un edifici sencer, és a dir, projectes de millora d'inquilí.


  • Edificis existents: Operacions i Manteniment (O & M): Aquest sistema de classificació és aplicable als edificis comercials ja ocupats que impliquen les operacions de construcció, millores de processos interns i sistemes així com canvis i reformes de menor importància en l'ús de l'espai , alteracions i noves instal·lacions.

Després de completar els cursos i passar el seu LEED GA i AP, vostè està llest per treballar en projectes de certificació LEED® com a arquitecte, enginyer o constructor acreditat.


Veure més

Temari del curs

  • Mòdul 1: Prerequisits i Creditos de la fase d'Exploració.
  • Mòdul 2: Continuació dels crèdits de la fase d'exploració.
  • Mòdul 3: Prerequisits i crèdits de la fase de disseny.
  • Mòdul 4: Continuació dels crèdits de la fase de disseny.
  • Mòdul 5: Prerequisits i Creditos de la fase deconstrucció.

Veure més

Destinataris


Professionals interessats en una comprensió bàsica de LED®, especialment aquells que tenen una participació en projectes de construcció sostenible, així com els professionals que aspirin a obtenir la certificació de LEED AP. Persones interessats en green architecture i sustainable design


Veure més

Metodologia

Mòduls en línia: 4 sessions en directe de 2.5 hores cadascuna, en total interacció amb el impartidor i els altres participants

Aula virtual: Allà trobarà tots els documents, exercicis, treballs i tutories relacionats amb el curs online. La durada aproximada d'estudis és de 50 hores.

Objectius

Requeriments tècnics de LEED® Rating System per a cadascuna de les categories.
Revisió d'edificis amb certificació LEED® i anàlisi detallada de les estratègies de construcció sostenible.
Utilització de les eines i estratègies de construcció sostenible dels casos exposats per a la seva incorporació a un projecte concret.
Preparació específica per a cada un dels exàmens LEED® AP de l'USGBC
coneixements previs
Experiència en un projecte LEED registrat o curs LEED Projects Experience i alts conceptes de Green Building.

Promocions  • Descompte especial per a autònoms, estudiants i aturats.


  • Fins a 100% subvencionat per la Fundació tripartida.Preu

450 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

LEED AP BD C. Preparació a l´Examen

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

LEED AP BD C. Preparació a l´Examen