Curs de Manteniment d'Instal·lacions Frigorífiques

1020 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs de Manteniment d'Instal·lacions Frigorífiques
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Els continguts d'aquest curs estan orientats a preparar l'alumne per realitzar les tasques de muntatge i manteniment d'instal·lacions frigorífiques industrials i comercials dels diversos sectors productius amb la qualitat requerida, complint amb la reglamentació vigent i en condicions de seguretat i de respecte a el medi ambient.
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu Curriculum Vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

Competències per a les quals et prepara el curs

Aquest curs està concebut perquè pugui ser realitzat d'acord amb la metodologia de la Formació Oberta per part de persones amb una preparació a nivell d'estudis primaris, que desitgin adquirir o millorar els seus coneixements sobre les activitats professionals que desenvolupen els tècnics frigoristes.

Destinataris

• A treballadors per compte d'altri però que necessiten adquirir una major especialització.
• A persones que volen treballar per compte propi (autònoms).
• A professionals d'altres activitats dins de la indústria, la producció i els serveis, per als quals aquesta formació pot ampliar el camp de la seva activitat professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Objectius

Realitzar el muntatge i manteniment d'instal·lacions frigorífiques i posar a punt els equips a partir de plànols, esquemes i especificacions tècniques, observant les instruccions tècniques complementàries dels reglaments d'aplicació, en condicions de qualitat i seguretat.

Titulació obtinguda

Diploma amb validesa laboral.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs de Manteniment d'Instal·lacions Frigorífiques
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X