Descripció

Aquest màster capacita per dissenyar, programar i executar recerca i desenvolupament, i exercir competències professionals relacionades amb la biotecnologia en l'àmbit alimentari, depenent de les competències professionals de la titulació d'origen de l'estudiant (Llicenciatura o Enginyeria). La formació rebuda permet seguir la carrera investigadora en universitats i centres de recerca o exercir professionalment en la indústria alimentària.



Les competències específiques associades al màster en Biotecnologia Alimentària són el coneixement i maneig de les tècniques utilitzades en biotecnologia i el seu paper com a eines en la investigació bàsica i aplicada, l'anàlisi d'aplicacions pràctiques de la biotecnologia vegetal, animal i microbiana orientades a la producció de aliments i com a biofactoria, el domini de la legislació que regula la investigació i el desenvolupament de productes biotecnològics, així com la protecció legal de productes i processos, els mecanismes de transferència i explotació de resultats i comercialització de la tecnologia, i els principis i les regulacions ètiques i socioculturals que condicionen la disciplina.



Un 20% de la formació es realitza en empreses o centres de recerca relacionats amb la Biotecnologia Alimentària amb els que s'ha subscrit un acord de col · laboració per acceptar estudiants del màster en pràctiques.



Veure més

Temari del curs

REQUISITS A SUPERAR:
| Formació bàsica: 33,00 crèdits
| Formació complementària: 9,00 crèdits
| Transversal: 6,00 crèdits
| Cal superar primer els següents requisits:
| Treball final de màster: iniciació a la recerca: 12,00 crèdits
| Treball final de màster: pràctiques en empreses: 12,00 crèdits

Idiomes en què s'imparteix

Català: 75% - Castellà: 20% - Anglès: 5%

Horari/Torn

Horari: Tardes de 16 h a 20 h

Durada

60 ECTS, un curs acadèmic (2 semestres). Inici curs: Per determinar. Període lectiu: semestral.

Perspectives laborals

Els coneixements que s'imparteixen en el màster són d'especialització en l'àmbit de la biotecnologia alimentària i poden ser útils tant com a formació prèvia a l'inici una carrera investigadora com per exercir professionalment en empreses d'aquest sector. Les activitats professionals per a les quals capacita aquest màster estan relacionades sobretot amb tasques en departaments d'R + D d'indústries alimentàries, biotecnològiques i centres tecnològics. Els continguts s'estructuren en forma d'aplicacions de la biotecnologia vegetal, animal, microbiana i enzimàtica orientades a la producció i / o transformació d'aliments (agroalimentació), però les tècniques, eines i enfocaments que s'utilitzen tenen aplicacions en molts altres camps de biotecnologia (metge, sanitat animal, medi ambient, etc.).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Biotecnologia Alimentària - INTEA

Màster en Biotecnologia Alimentària - INTEA