Màster de Desenvolupament i Innovació d'Aliments

Facultat de Farmàcia Campus Diagonal (UB)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat

Descripció

Aquest programa pretén cobrir la demanda creixent de titulats especialitzats que tinguin la capacitat d'innovar, que puguin integrar-se dins d'equips multidisciplinaris i que tinguin capacitat d'adaptar-se als canvis continus que en aquests moments se succeeixen en el camp de l'alimentació, tant a la indústria alimentària en concret, com en altres àrees de l'exercici professional. L'alumnat haurà d'adquirir unes bases sòlides i suficients per tal que sigui capaç d'analitzar tots els processos compresos dintre de les activitats d'R+D+I a la indústria alimentària, integrant tota una sèrie d'aspectes que convergiran en una formació d'alt nivell en el camp del disseny i desenvolupament de productes alimentaris. Un nivell adequat de participació de l'empresa i una millora de la interacció entre els centres universitaris i el sector productiu han de ser la base per assegurar una formació d'alta qualitat. La finalitat és oferir una formació complementària a titulacions actuals que ofereixen uns coneixements bàsics de partida amb els objectius següents:-Subministrar coneixements suficients dins les matèries que ha de fer servir el futur especialista en recerca i desenvolupament a la indústria alimentària.

-Capacitar per a un desenvolupament professional clarament enfocat cap a la recerca, però integrant-se en equips multidisciplinaris a l'empresa alimentària.

-Capacitar per al desenvolupament professional en l'àmbit dels centres de recerca. S'ha de configurar un itinerari de formació per a la recerca amb un tronc comú fort per compartir entre una orientació professional a la indústria i una orientació més científica.


Veure més

Destinataris


Titulacions en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Química, Biologia, Bioquímica, Farmàcia,  Veterinària, tècnics agrícoles, enginyers agrònoms, enginyers químics i altres titulacions que la Comissió de Coordinació estudiï i consideri acceptables.Idiomes en què s'imparteix

Català o castellà

Horari/Torn

Horari de tardes

Places

30

Durada

Entre 60 - 90 crèdits variable en funció del tipus d'estudis previs

Preu

Entre 40-64 euros el crèdit

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Desenvolupament i Innovació d'Aliments

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Desenvolupament i Innovació d'Aliments