Descripció

Descripció del Màster : Dirigit a llicenciats i diplomats en Ciències de la Salut que estiguin interessats a aprofundir en la prevenció de malalties : que vulguin aplicar la medicina biològica i / o naturista en el tractament de malalties , i també està dirigit a docents del sector . Programa acadèmic titulat per diverses universitats de la xarxa universitària de FUNIBER .

Sistema d'Avaluació:

L'avaluació del Màster s'efectua, seguint la filosofia de l'ensenyament a distància , mitjançant un mètode d'avaluació continuada . És requisit imprescindible per a l'obtenció del títol aprovar tots i cadascun dels exàmens per separat .

El procés a seguir consisteix en l'avaluació dels exercicis corresponents a cada part mitjançant el següent criteri :  • Valoració de cada Assignatura: La puntuació obtinguda en els exàmens , tipus test o tipus preguntes de desenvolupament , representa el 100% de la nota de cada assignatura , a excepció d'aquelles que contemplin més exercicis pràctics , la contribució sobre la nota total es detallarà en el seu moment .

  • Valoració de cada part: La nota de l'examen final representarà el 20% de la puntuació i el 80 % restant serà la nota obtinguda per la ponderació de cada assignatura .

  • Valoració del Projecte Final de Màster ( PFM ): La puntuació obtinguda en el Projecte Final de Màster ( PFM ) representa el 100% de la nota d'aquesta part .


Valoració del Màster

La nota final es calcula en funció de la càrrega lectiva de cadascuna de les parts .

Veure més

Temari del curs

Fitoteràpia i Aromateràpia (Obligatori)
L'alumne, després de superar aquest primer mòdul, haurà de triar dos dels quatre mòduls descrits a continuació
  • Mètodes Biològics-Naturistes (Optatiu)
  • Aplicació Mètodes Naturals (Optatiu)
  • Homeopatia (Optatiu)
  • Bases de la Teràpia Tradicional Xinesa 
En finalitzar l'alumne haurà de presentar un projecte final de màster.
Veure més

Destinataris

El Màster en Estudis Biològic-Naturistas com a destinataris Diplomats i Llicenciats en Ciències de la Salut que:

Estiguin interessats a aprofundir en la prevenció de malalties.

Vulguin aplicar la medicina biològica i / o naturista en el tractament de malalties.

Veure més

Metodologia

Material:
Tots els alumnes matriculats ( mètode tradicional o mètode Virtual ) reben el material per a l'aprenentatge en format paper , així com un nom d'usuari i una clau d' accés al Campus Virtual sense cost addicional. D'aquesta manera , els alumnes el seguiment sigui Tradicional , si bé no podran realitzar els exàmens per mitjà del Campus Virtual , sí tindran la possibilitat de gaudir dels fòrums , documents d'interès, contactes amb estudiants de tot el món, etc .
Enviament de la documentació:
El material s'envia de forma fragmentada al llarg de la durada del mateix.

Objectius

Objectiu general:

• Facilitar a través de les noves tecnologies de la informació i la comunicació , mitjançant un procés d'ensenyament - aprenentatge tutoritzat l'actualització respecte a les últimes notícies de la temàtica.Objectius específics :

• Proporcionar els coneixements necessaris per a la comprensió de les principals pautes que regeixen la medicina biològica i la medicina naturista .

• Conèixer i aprendre les aplicacions de diferents teràpies en la salut en diferents situacions fisiològiques i patològiques .

Promocions

Possibilitat de demanar una BECA FUNIBER d'ajut econòmic.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Estudis Biològic Naturistes

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Estudis Biològic Naturistes