L'Idem Barcelona

Màster Internacional en Disseny Gràfic

L'Idem Barcelona

Màster
Presencial
1 Anys
8.300 €

Descripció

La creativitat és una de les principals claus per accedir a treballs destacats de gran responsabilitat en sectors tan avantguardistes com el disseny gràfic.

En aquest màster proposem un programa acadèmic , amb una sòlida formació tècnica i artística, en el qual l'estudiant pot desenvolupar el seu potencial creatiu i convertir-se en un professional 360º en les diferents branques de la comunicació visual: disseny gràfic, disseny web, publicitat, UX Design ...

El pla d'estudis està dirigit per un i quipo acadèmic internacional i en actiu que dóna les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol encàrrec de disseny gràfic a partir de casos pràctics reals .

Temari del curs

  • Direcció artística
  • Tipografia
  • Web design
  • UX Design
  • Fotografia
  • Publicitat
  • Programari professionals
  • Casos pràctics reals
  • Pràctiques (200h)

Destinataris

Estudiants amb estudis superiors en Comunicació, Marketing, Business, Belles Arts, Audiovisuals i altres disciplines relacionades.

Requisits

Carta de motivació i entrevista professional amb la direcció. L'entrevista té com a finalitat determinar els objectius pedagògics i professionals del candidat.

Metodologia

Sessions teoricopràctiques.
L'Idem Barcelona planteja als estudiants casos pràctics reals i dóna les eines per poder afrontar satisfactòriament qualsevol encàrrec de disseny gràfic.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i Anglès.

Durada

Durant 1 any.

Objectius

L'objectiu d'aquest màster és proporcionar els coneixements i les habilitats necessàries per assolir un òptim nivell de capacitació professional . Per aconseguir-ho, l'Idem Barcelona compta amb una formació pluridisciplinar orientada al món laboral i amb una àmplia xarxa internacional d'agències de comunicació interessades a acollir els nostres alumnes en pràctiques.També amb aquest màster es vol donar una visió de l'ofici del disseny gràfic com a disciplina creativa inserida en els processos de producció, en base als últims avenços tecnològics .

Titulació obtinguda

Titulació: International Master in Graphic Design

Preu

8.300 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Internacional en Disseny Gràfic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Internacional en Disseny Gràfic