Màster Internacional en Disseny Gràfic

Màster
Presencial
entre 5000 € i 10000 €

Descripció

La creativitat és una de les principals claus per accedir a treballs destacats de gran responsabilitat en sectors tan avantguardistes com el disseny gràfic.
En aquest màster proposem un programa acadèmic , amb una sòlida formació tècnica i artística, en el qual l'estudiant pot desenvolupar el seu potencial creatiu i convertir-se en un professional 360º en les diferents branques de la comunicació visual: disseny gràfic, disseny web, publicitat, UX Design ...
El pla d'estudis està dirigit per un i quipo acadèmic internacional i en actiu que dóna les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol encàrrec de disseny gràfic a partir de casos pràctics reals .

Temari

  • Direcció artística
  • Tipografia
  • Web design
  • UX Design
  • Fotografia
  • Publicitat
  • Programari professionals
  • Casos pràctics reals
  • Pràctiques (200h)

Destinataris

Estudiants amb estudis superiors en Comunicació, Marketing, Business, Belles Arts, Audiovisuals i altres disciplines relacionades.

Requisits

Carta de motivació i entrevista professional amb la direcció. L'entrevista té com a finalitat determinar els objectius pedagògics i professionals del candidat.

Metodologia

Sessions teoricopràctiques. L'Idem Barcelona planteja als estudiants casos pràctics reals i dóna les eines per poder afrontar satisfactòriament qualsevol encàrrec de disseny gràfic.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà i Anglès.

Durada

Durant 1 any.

Objectius

L'objectiu d'aquest màster és proporcionar els coneixements i les habilitats necessàries per assolir un òptim nivell de capacitació professional . Per aconseguir-ho, l'Idem Barcelona compta amb una formació pluridisciplinar orientada al món laboral i amb una àmplia xarxa internacional d'agències de comunicació interessades a acollir els nostres alumnes en pràctiques.

També amb aquest màster es vol donar una visió de l'ofici del disseny gràfic com a disciplina creativa inserida en els processos de producció, en base als últims avenços tecnològics .

Titulació obtinguda

Titulació: International Master in Graphic Design
Màster Internacional en Disseny Gràfic
L'Idem Barcelona
Campus i seus: L'Idem Barcelona
L'Idem Barcelona
C/ Ciutat de Granada, 53-57 08005 Barcelona
Cursos més populars
X