Màster de Medicina Translacional

1098 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat de Medicina (UB)
Màster de Medicina Translacional
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Màster Universitari Cellex en Medicina Translacional ofereix l'oportunitat d'obtenir una formació d'excel·lència. Dins de l'àmbit acadèmic i dins de l'àmbit de la Recerca. Acadèmic ofereix uns exhaustius i actualitzats coneixements dels aspectes bàsics, clínics i epidemiològics relacionats amb les principals entitats patogèniques humanes examinades des de un punt de vista transversal. De Recerca ofereix un accés exhaustiu als coneixements teòrics i pràctics necessaris per el desenvolupament de projectes de recerca relacionats amb la medicina translacional.

L'objectiu general del màster és proporcionar una formació interdisciplinària, profunda i actualitzada sobre els coneixements i les competències necessaris per realitzar investigació biomèdica translacional amb un nivell d'excel·lència. Per a això, s'ofereix la possibilitat de complementar la formació de les titulacions oficials en Medicina, Farmàcia, Biologia, Bioquímica i altres ensenyaments relacionats amb les ciències de la salut amb un doble objectiu:
· Proporcionar a l'alumnat uns coneixements teòrics i pràctics amplis i actualitzats sobre els conceptes patogènics, metodològics, bioètics, legals i de comunicació més comunament utilitzats en medicina translacional.

· Proporcionar a l'alumnat una àmplia formació pràctica sobre els procediments d'investigació clínica i experimental en l'àmbit de la medicina translacional.

Destinataris

Titulats en medicina, biologia, bioquímica, farmàcia, veterinària i altres disciplines rel.lacionades amb les ciències de la salut.

Requisits

Experiència professional prèvia en el camp de la Medicina Translacional

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès

Preu

Consulteu el preu
Entre 40-64 euros el crèdit.
Màster de Medicina Translacional
Facultat de Medicina (UB)
Campus i seus: Facultat de Medicina (UB)
Facultat de Medicina (UB)
Casanova, 143 08036 Barcelona
Sol·licita informació
X