Màster de Medicina Translacional

Màster oficial
Presencial
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Màster Universitari Cellex en Medicina Translacional ofereix l'oportunitat d'obtenir una formació d'excel·lència. Dins de l'àmbit acadèmic i dins de l'àmbit de la Recerca. Acadèmic ofereix uns exhaustius i actualitzats coneixements dels aspectes bàsics, clínics i epidemiològics relacionats amb les principals entitats patogèniques humanes examinades des de un punt de vista transversal. De Recerca ofereix un accés exhaustiu als coneixements teòrics i pràctics necessaris per el desenvolupament de projectes de recerca relacionats amb la medicina translacional.

L'objectiu general del màster és proporcionar una formació interdisciplinària, profunda i actualitzada sobre els coneixements i les competències necessaris per realitzar investigació biomèdica translacional amb un nivell d'excel·lència. Per a això, s'ofereix la possibilitat de complementar la formació de les titulacions oficials en Medicina, Farmàcia, Biologia, Bioquímica i altres ensenyaments relacionats amb les ciències de la salut amb un doble objectiu:
· Proporcionar a l'alumnat uns coneixements teòrics i pràctics amplis i actualitzats sobre els conceptes patogènics, metodològics, bioètics, legals i de comunicació més comunament utilitzats en medicina translacional.

· Proporcionar a l'alumnat una àmplia formació pràctica sobre els procediments d'investigació clínica i experimental en l'àmbit de la medicina translacional.

Destinataris

Titulats en medicina, biologia, bioquímica, farmàcia, veterinària i altres disciplines rel.lacionades amb les ciències de la salut.

Requisits

Experiència professional prèvia en el camp de la Medicina Translacional

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès

Preu

Consulteu el preu
Entre 40-64 euros el crèdit.
Màster de Medicina Translacional
Facultat de Medicina (UB)
Campus i seus: Facultat de Medicina (UB)
Facultat de Medicina (UB)
Casanova, 143 08036 Barcelona
Cursos més populars
X