Facultat de Medicina (UB)

Màster de Medicina Translacional

Facultat de Medicina (UB)

Màster oficial
Presencial
60 Crèdits

Descripció

El Màster Universitari Cellex en Medicina Translacional ofereix l'oportunitat d'obtenir una formació d'excel·lència. Dins de l'àmbit acadèmic i dins de l'àmbit de la Recerca. Acadèmic ofereix uns exhaustius i actualitzats coneixements dels aspectes bàsics, clínics i epidemiològics relacionats amb les principals entitats patogèniques humanes examinades des de un punt de vista transversal. De Recerca ofereix un accés exhaustiu als coneixements teòrics i pràctics necessaris per el desenvolupament de projectes de recerca relacionats amb la medicina translacional.L'objectiu general del màster és proporcionar una formació interdisciplinària, profunda i actualitzada sobre els coneixements i les competències necessaris per realitzar investigació biomèdica translacional amb un nivell d'excel·lència. Per a això, s'ofereix la possibilitat de complementar la formació de les titulacions oficials en Medicina, Farmàcia, Biologia, Bioquímica i altres ensenyaments relacionats amb les ciències de la salut amb un doble objectiu:

· Proporcionar a l'alumnat uns coneixements teòrics i pràctics amplis i actualitzats sobre els conceptes patogènics, metodològics, bioètics, legals i de comunicació més comunament utilitzats en medicina translacional.· Proporcionar a l'alumnat una àmplia formació pràctica sobre els procediments d'investigació clínica i experimental en l'àmbit de la medicina translacional.


Veure més

Destinataris

Titulats en medicina, biologia, bioquímica, farmàcia, veterinària i altres disciplines rel.lacionades amb les ciències de la salut.

Requisits

Experiència professional prèvia en el camp de la Medicina Translacional

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès

Places

40

Preu

Entre 40-64 euros el crèdit.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Medicina Translacional

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Medicina Translacional