Màster Oficial d'Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic

1065 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Màster Oficial d'Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El programa ha estat dissenyat per oferir als nostres estudiants una formació avançada i específica en diferents camps relacionats amb l'estudi i la gestió del patrimoni i la creació artística-investigació, crítica, conservació, gestió del patrimoni artístic, difusió, educació, mercat artístic i turisme cultural-. El curs té per objectiu, d'una banda, procurar als nostres estudiants les eines i els coneixements necessaris per poder continuar pel camí de la investigació, i, de l'altra, introduir-los en una diversitat d'aspectes relacionats amb la pràctica professional dels historiadors de l'art que també pot esdevenir la seva opció professional futura.

El màster compta amb la valuosa col · laboració del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Una part de l'ampli equip de professionals del museu impartirà les classes del mòdul de Conservació i Gestió del Patrimoni Artístic a l'auditori ia les instal · lacions del MNAC (sales de reserves d'obra d'art, galeries tècniques, àrea d'oficines i de restauració, aules -taller i centre de control, entre d'altres). Mitjançant aquestes classes l'estudiant coneixerà les funcions que desenvolupen els responsables de les diverses seccions del MNAC; les tasques relacionades amb l'organització, anàlisi i conservació de les extenses i riques col · leccions del museu, així com el dia a dia de la seva gestió. www.mnac.cat

Temari

Art, Història i Pensament
Patrimoni Artístic: Vies d'Estudi i Tècniques d'Anàlisi
Pràctiques Externes
Treball de Fi de Màster
Art i Comerç
Conservació i Gestió del Patrimoni Artístic
Crítica i Difusió de l'Art

Destinataris

El màster va dirigit a persones amb titulació universitària prèvia, preferentment d'Història de l'Art, però també de l'àmbit de les Arts i Humanitats, d'Arquitectura i d'altres titulacions de les Ciències Socials, com són la comunicació audiovisual, el Periodisme, el Turisme, l'Antropologia i l'educació, que vulguin formar-se com gestors i investigadors del patrimoni artístic. Aquests estudis són adequats també per a aquells titulats que exerceixen com a professionals dels museus, fundacions, galeries d'art, centres de documentació i exposició del patrimoni artístic que vulguin avançar en la seva formació de postgrau i vulguin accedir al doctorat.

Els alumnes han de conèixer anglès en un nivell mínim de comprensió lectora. Així mateix es considera especialment recomanable el coneixement de l'italià i el francès al mateix nivell, donada la importància de la bibliografia en aquestes llengües per a la recerca en tots els camps relacionats amb la història de l'art i la museografia.

S'han posseir capacitats en la recerca i anàlisi de materials bibliogràfics i documentals en biblioteques.

Cal posseir interès per l'art i l'aprenentatge, sensibilitat i àmplia base cultural.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català (80%) i Castellà (20%).

Preu

Consulteu el preu
45? per crèdit (estudiants UE o residents). 113? per crèdit (estudiants no UE no residents).
Màster Oficial d'Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Campus i seus: Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Edificio B, Campus UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X