Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Màster Oficial en Salut Pública

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Descripció

Formar tècnics en salut pública capaços d'afrontar els problemes de salut i els seus determinants des de la perspectiva de la població, i promoure i restaurar la salut de les persones mitjançant accions col.lectives i la provisió de serveis de protecció i de promoció de la salut.  

Tipus de màster: interuniversitari  
Orientació: investigador, professional  

Horari: Les classes s'impartiran en horari de matí i tarda

Temari del curs

Epidemiologia: proporcionar conceptes, fonaments científics i bases operatives de la metodologia epidemiològica aplicada a la salut pública.  
Estadística: proporcionar els elements essencials per conèixer i utilitzar els mètodes estadístics aplicats a les ciències de la salut.  
Mètodes qualitatius en salut pública: proporcionar les bases teoricometodológicas i les principals àrees d'aplicació de la investigació qualitativa en salut pública.  
Salut ambiental i laboral: detectar els principals factors de risc ambiental i laboral i interpretar les bases epidemiològiques de riscos ambientals i laborals.  
Salut i societat: proporcionar els conceptes i els fonaments científics, socials i polítics relatius a la construcció, producció i aplicació dels determinants socials que expliquin la freqüència i la variabilitat de la salut comunitària.  
Salut i serveis sanitaris: proporcionar les bases conceptuals i teòriques per a l'anàlisi econòmic aplicat al sector sanitari, i els recursos i els instruments que capaciten per a la gestió de serveis de salut.  
Medicina preventiva: identificar les principals funcions de la medicina preventiva a l'hospital i els instruments que capaciten per a les principals tasques de la medicina preventiva.  
Promoció de la salut: proporcionar les bases conceptuals i teòriques per a la prevenció i promoció de la salut i els elements que capaciten per al procés d'intervenció preventiva i de promoció de la salut.  
Vigilància de la salut pública: proporcionar les bases teoricometodológicas i les principals àrees d'aplicació relatives a un sistema d'informació per a la vigilància de la salut pública.  

Pràcticum: investigació en salut pública mitjançant la realització d'un projecte.
Veure més

Destinataris

Estar en possessió d'un títol de grau.Formació prèvia més adequada:  
· Es recomana tenir uns coneixements mínims d'Estadística i d'Epidemiologia.  
· Tenir un nivell de coneixement de la llengua anglesa equivalent al del First Certificate of Cambridge.  
Els estudiants que provinguin d'estudis de grau dels àmbits de les ciències socials, humanitats i tècnics, o els que provinguin de graus EES curts (180 crèdits) hauran de fer un mòdul de nivell de 4 crèdits com a introducció a les ciències de la salut .  

Places: 50

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial en Salut Pública

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial en Salut Pública