Màster en Sports Management (Full Time)

1034 Persones estan visitant aquest curs
Més de 10.000 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Sports Management (Full Time)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Més de 10.000 €

Descripció

La indústria de l'esport és una de les més importants d'Europa. Es tracta d'un camp divers i creixent que incorpora múltiples sectors: el de la comunicació, les entitats esportives, les agències, la gestió d'esdeveniments i fins al turisme. Les possibilitats professionals són moltes, i és un sector en alça.
El Màster en Sports Management d'Ostelea aborda coneixements propis del sector esportiu així com la perspectiva empresarial per ser eficients en la presa de decisions. Els participants del programa reflexionen i prenen decisions amb una visió global i estratègica per al sector.

Raons per a realitzar el Màster en Sports Management d'Ostelea:
1. El Màster s'imparteix en modalitat presencial::
Presencial. Amb classes presencials i outdoor training: amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament d'habilitats i competències clau en un executiu, es desenvolupen activitats de forma grupal que permeten identificar i superar les debilitats, consolidant simultàniament les fortaleses.
2. El pla d'estudis presta una especial atenció a les habilitats directives, de fet, aquesta matèria s'imparteix de manera presencial durant el stage final a través dels millors professors de Ostelea en aquesta matèria. Clara orientació al management al llarg de tot el programa.
3. El programa més pràctic i innovador. Actualitzat periòdicament, inclou la realització de pràctiques en entitats i institucions esportives i la realització d'un Business Plan d'empreses esportives.
4. Relació amb el sector. EAE manté una forta vinculació amb el món de l'esport gràcies a iniciatives com la celebració del World Sport Congress, la vinculació de diversos esportistes i gestors esportius a l'Escola o acords institucionals amb entitats i clubs esportius. EAE ha estat, des dels seus orígentes, relacionats amb l'esport. Entre els antics alumnes d'EAE es troba Joan Antoni Samaranch, president del Comitè Olímpic Internacional, Mauricio Pochettino, exjugador de futbol i actual entrenador del Tottenham a la Premier League, entre d'altres.
5. El claustre docent està format per professionals d'experiència consolidada en l'àmbit de la gestió esportiva en les assignatures específiques, i pels millors professors d'EAE en les matèries de Màrqueting, Management i Recursos Humans que a més han exercit la seva carrera professional en grans entitats esportives com FC Barcelona, ??RCD Espanyol, DKV Joventut, etc.
A més, si compleixes amb els requisits, obtindràs triple titulació per EAE Business School, The Ostelea School of Tourism & Hospitality i la Universitat de Lleida.

Temari

Esport: Introducció i història
• Esport i oci: Història, sociologia i valors
• El Fenomen olímpic: de Barcelona'92 a Rio de Janeiro'16
• Els nous reptes de la indústria de l'esport, l'oci i del turisme

Management esportiu I
• Operacions i logística dels esports
• Finances d'entitats esportives
• IT en l'entorn esportiu

Management esportiu II i Management d'oci
• Recursos Humans
• Dret d'entitats esportives
• Gestió d'empreses d'oci

Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques
• Màrqueting esportiu i gestió de l'oci i del turisme esportiu
• Comercialització d'esdeveniments esportius i esportiu-recreatius
• Patrocini d'esdeveniments esportius
• Comunicació en entorns esportius i esportiu-recreatius
• Protocol en esdeveniments esportius

Habilitats directives en empreses esportives i d'oci
• Coaching
• Direcció de reunions, gestió del temps i presa de decisions
• Negociació i resolució de conflictes
• Lideratge
• Emprenedoria esportiva

Treball de Fi de Màster

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Durada

Inici: Octubre 2016.

Objectius

Enfocament global: Construir una forta base de coneixement amb una perspectiva internacional per ampliar l'enfocament directiu en la indústria de l'esport. i Gestió sostenible de l'esport i oci: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en l'empresa esportiva i la seva gestió sostenible. Reptes en Sports management & leisure: Ampliar l'experiència a través del grup de participants transnacional i amb un claustre global que permet als alumnes conduir l'organització als nous reptes de futur. d'Orientació estratègica: Orientar la gestió empresarial a l'obtenció de resultats i l'elaboració de plans estratègics i d'acció immediata en entorns multinacionals. Habilitats directives: Preparar els participants per gestionar i liderar millor els equips i enfortir la confiança en un mateix com a directiu.

Titulació obtinguda

Triple titulació: Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Sports Management & Leisure per EAE Business School i el títol de Màster en Sports Management & Leisure per The Ostelea School of Tourism & Hospitality. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Els graduats en el Màster en Sports Management d'Ostelea es prepararan per a la direcció d'entitats, centres o esdeveniments esportius o de qualsevol dels seus àmbits funcionals; per a la direcció d'empreses de serveis esportius o d'activitats d'oci des qualssevol dels seus àmbits funcionals; per a la consultoria en esports i activitats d'oci; per a la fabricació i distribució de material esportiu; per federacions, lligues, clubs i associacions de l'àmbit de l'esport; per treballar en Òrgans de l'Administració pública amb competències en l'àmbit esportiu o de l'oci, entre d'altres. El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Professorat

El claustre docent de Ostelea està constituït per un excel·lent equip de catedràtics, professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. : Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions. Gràcies a aquest equilibri, els participants en aquest màster adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica.
Màster en Sports Management (Full Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X