Màster universitari en Enginyeria d'Edificació

1043 Persones estan visitant aquest curs
Preu 4.631 €
Sol·licita informació
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Màster universitari en Enginyeria d'Edificació
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
3 cuatrimestres
Preu 4.631 €

Descripció

El màster universitari en Enginyeria d'Edificació forma professionals per a un sector, el de l'edificació, que ha incrementat el seu nivell de tecnificació. En el context actual, amb una davallada de la construcció d'obra nova, agafen força conceptes com el confort, la sostenibilitat i l'eficiència energètica, així com la recuperació, conservació i millora del patrimoni construït. Així, aquest màster ofereix una formació que aborda els nous reptes del sector, sense oblidar les competències necessàries per entendre i aprofundir en el procés constructiu, i una elevada capacitació per a la recerca.

Competències per a les quals et prepara el curs

Les sortides naturals dels titulats del màster seran sempre la incorporació en equips de treball, ja sigui com a responsable o com a tècnic expert de temes de: Gestió de la Conservació i el Manteniment del Patrimoni Immobiliari Direcció i Gestió de Projectes Eficiència Energètica i Arquitectura Bioclimàtica Consultoria, Assessorament i Auditories Tècniques Redacció i Desenvolupament de Projectes Tècnics Gestió Tècnica de l?Edifici en fase d?Ús i Manteniment Gestió de la Producció de l?Edificació Noves Tecnologies aplicades a l'Edificació Rehabilitació de l'Edificació Existent Estudis d?Impacte Ambiental i Auditoria Energètica Administració Pública Recerca i Docència

Destinataris

El Màster va adreçat a titulats i titulades en:

  • Arquitectura
  • Arquitectura Tècnica
  • Enginyeria
  • Enginyeria Tècnica i Enginyeria d'Edificació
També s'adreça a les persones que, amb una titulació universitària, estiguin interessades en la tecnologia edificatòria i disposin de coneixements previs suficients per poder assimilar els continguts del Màster.

Requisits

Cal estar en possessió d'alguna de les titulacions següents:
Enginyeria superior o grau en Enginyeria (Aeroespacial, Electrònica, Industrial, Automàtica i Construcció). Arquitectura tècnica o grau en Enginyeria d'Edificació. Enginyeria tècnica en Topografia o grau en Enginyeria en Geomàtica i Topografia. Enginyeria tècnica d'Obres Públiques. Altres (condicionat a la formació prèvia).
Documentació exigida: títol universitari, expedient acadèmic i currículum professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès, català, castellà

Durada

1.5 anys acadèmics

Titulació obtinguda

Màster Univesitari

Perspectives laborals

Els postgraduats i postgraduades seran experts amb sortides professionals diverses, gràcies al caràcter multidisciplinari del contingut del Màster. Aquestes sortides van des de la direcció tècnica de l'obra i la gestió de la construcció, fins al treball en el camp tècnic de qualitat i medi ambient, així com la direcció de producció d'edificació.

Preu

Preu 4.631 €
51,46? x crèdit

Lloc on s'imparteix el curs

Escuela Politécnica Superior de Edificación de Barcelona (EPSEB)
Màster universitari en Enginyeria d'Edificació
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Campus i seus: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
C/ Jordi Girona, 31 08034 Barcelona
Sol·licita informació
X