Màster Universitari en Enginyeria Agronómica

Màster oficial
Oficial / homologat
Semi-presencial
90 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El màster en Enginyeria Agronòmica té com a objectiu formar tècnics per al sector agroalimentari habilitats per a l'exercici de la professió d'enginyer agrònom.

Es planteja com un tronc comú obligatori amb una durada d'un curs, de caràcter científic i professional, durant el qual es desenvolupen competències generals i específiques que marquen la diferenciació de nivell respecte dels graduats en les especialitzacions de la branca agroalimentària.

El perfil professional d'aquests titulats està definit per aconseguir que siguin capaços d'ocupar llocs de treball en l'àmbit agroalimentari amb una més gran capacitat de gestió, planificació, disseny, projecte, innovació i investigació.

La formació d'aquestes competències es complementarà amb una intensificació científica i tècnica en algun dels camps d'especialització agroalimentària (Producció Vegetal o Animal, Indústria Agroalimentària, Enginyeria Rural, Gestió Mediambiental, Economia Agrària) i amb la realització d'un treball de fi de màster de naturalesa professional.

Temari


Màster Universitari en Enginyeria Agronómica
Universitat de Lleida (UdL)
Campus i seus: Universitat de Lleida (UdL)
Universitat de Lleida (UdL)
Pl. Víctor Siurana, 1 25003 Lleida
Cursos més populars
X