Postgrau BIM Management

Postgrau
On-line
entre 2500 € i 5000 €

Descripció

Si estàs interessat en la gestió arquitectònica, vols seguir ampliant la teva formació acadèmica i, d'aquesta manera, poder convertir-te en tot un expert en les eines BIM, llavors, aquest postgrau que t'ofereix Econova, Gestor Energètic encarregat d'impartir la formació, és idoni per a tu. Un Postgrau online amb titulació de IL3 Universitat Barcelona que ensenya a l'alumne tot sobre l'última generació d'eines BIM.

BIM significa Building Information Modeling i cada vegada hi ha una demanda creixent per BIM Managers o experts BIM. Per constructors, arquitectes i professionals relacionats amb el sector de l'edificació BIM és ideal perquè permet grans estalvis en menysprees de recursos i permet gestionar, gestionar i processar totes les dades durant el cicle de vida de l'edifici.

Un dels temes, sinó el tema més important, per a Enginyers, Arquitectes i Constructors, ara i en el futur, és com crear una nova generació d'edificis que van a consumir menys energia, ser més intel·ligents i oferir més confort i benestar als seus ocupants.

Amb aquest Postgrau, a més d'aprendre totes les últimes eines relacionades amb BIM, els estudis serviran per a la preparació dels exàmens de Autodesk- Revit User i Revit Certified.
Gestor Engético és un Autorized Academic Partner d'Autodesk i Oficial Education Providers del USGBC (US Green Building Council).

Temari

El Postgrau inclou estudis de:

Gestió Project Management i Estàndards BIM.
Revit- BIM Estructures.
Revit- BIM Architecture.
Coordinació de projectes BIM.
Sistemes d'il·luminació artificial i natural mitjançant BIM.
Gestió i anàlisi d'eficiència energètica utilitzant el sistema BIM.

Requisits

Titulació Universitària.

Metodologia

T'ensenyarem tot relacionat amb BIM (Building Information Modeling) de manera flexible amb el teu treball.

Objectius

Amb aquesta formació, adquiriràs tots els coneixements necessaris sobre estàndards BIM i Gestió Project Management, Revit, BIM Architecture, BIM Estructores, coordinació de Projectes BIM, sistemes d'il·luminació artificial i natural mitjançant Sistemes BIM, gestió i anàlisi d'eficiència energètica utilitzant el sistema BIM , etc.

Titulació obtinguda

Amb títol Universitat de Barcelona.
Campus i seus: Gestor Energético Econova
Gestor Energético Econova
C/ Lope de Vega nº 121 08018 Barcelona
Cursos més populars
X