Curs de Surrealisme, Visió Psicoanalítica

Curs
On-line
6 hores
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

El surrealisme és un dels moviments artístic més rellevants, del segle vint. Comprèn pintura, escultura, literatura i poesía. És basa en el descobriment de l'inconscient com a font creativa. Les obres surrealistes ofereixen a l'espectador unes imatges i composicions que plasmen una realitat més enllà de la que podem compartir objectivament. En el curs analitzarem l'obra de diferents pintors, aprofundint en la figura de Salvador Dalí.

Temari

Concepte d'inconscient i les seves manifestacions.
El moviment Surrealista, fonamentació teòrica. L'inconscient en l'art, recorregut històric, Expressionisme alemà , Klimt , Kokoscha, Schiele.
Dalí, visió psicoanalítica.
Gala, la musa de Salvador Dalí.
Surrealisme en clau femenina.
Dones que van ajudar al moviment: Laura de Noailles, Valentine.
Hugo, Peggy Guggenheim.
Pintores surrealistes : Angels Torrella, Maruja Mallo, Leonora Carrington, Remedios Varo.

Metodologia

Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web. L?assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català

Durada

6 horas

Objectius

Objectius Generals: Donar a conèixer el lligams entre les bases del moviment Surrealista i els conceptes teòrics de la Psicoanàlisi. 
Objectius Específics: Aprofundir en l'obra i personalitat d'alguns pintors i pintores d'aquest moviment. En especial la figura de Salvador Dalí. Donar a conèixer algunes artistes del nostre país.

Titulació obtinguda

Curs de Surrealisme, Visió Psicoanalítica

Preu

entre 1000 € i 2500 €
Colegiado/a COPC: 30,00 euros Estudiantes de grado de Psicología: 24,00 euros No colegiado/a: 54,00 euros Precolegiados/as: 24,00 euros Colegiados/as con bonificación especial por desempleo: 24,00 euros

Professorat

Mercè Collell Psicòloga especialista en psicologia clínica .Formació en invenció psicoanalítica, Escola de psicoanalisi. Experiència en Creu Roja i en el CAP en salut mental de Martorell i Terrassa. Experiència de més de 40 anys en l' exercici privat.
Curs de Surrealisme, Visió Psicoanalítica
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Campus i seus: Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
C/ Rocafort, 129 08015 Barcelona
Cursos més populars
X