Tècnic Superior en Dietètica

Informació del curs
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
2 anys
Consulteu el preu
Descripció
Un dietista és el professional que s'encarrega d'estudiar, vigilar i recomanar els hàbits alimentaris amb l'objectiu de mantenir o millorar la seva salut. El dietista és l'expert en l'elaboració de dietes per a tractament de tot tipus de malalties.
Temari
Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietética (60 hores)
Alimentació equilibrada (270 hores)
Dietoteràpia (240 hores)
Control alimentari (180 hores)
Microbiologia i higiene alimentària (180 hores)
Educació sanitària i promoció de la salut (90 hores)
Fisiopatologia aplicada a la dietética (240 hores)
Relacions en l'àmbit de treball (60 hores)
Formació i orientació laboral (60 hores)
Formació en centres de treball (410 hores)
Síntesi (60 hores)
Alimentació equilibrada (270 hores)
Dietoteràpia (240 hores)
Control alimentari (180 hores)
Microbiologia i higiene alimentària (180 hores)
Educació sanitària i promoció de la salut (90 hores)
Fisiopatologia aplicada a la dietética (240 hores)
Relacions en l'àmbit de treball (60 hores)
Formació i orientació laboral (60 hores)
Formació en centres de treball (410 hores)
Síntesi (60 hores)
Durada
2 cursos acadèmics
Titulació obtinguda
Tècnic Superior en Dietètica
Perspectives laborals
Tècnic en dietètica i nutrició.
Responsable d'alimentació en empreses de servei d'àpats.
Tècnic en higiene dels aliments.
Consultor en alimentació.
Educador sanitari.
Lloc on s'imparteix el curs
SALT (GIRONA)
Tècnic Superior en Dietètica
Campus i seus: CENTRE GARBÍ
CENTRE GARBÍ
C/ Francesc Macià, 65
17190
Salt
(Girona)
Cursos més populars
Sol·licita informació