Tècnic Superior en Dietètica

CENTRE GARBÍ

Descripció

Un dietista és el professional que s'encarrega d'estudiar, vigilar i recomanar els hàbits alimentaris amb l'objectiu de mantenir o millorar la seva salut. El dietista és l'expert en l'elaboració de dietes per a tractament de tot tipus de malalties.

Temari

Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietética (60 hores)
Alimentació equilibrada (270 hores)
Dietoteràpia (240 hores)
Control alimentari (180 hores)
Microbiologia i higiene alimentària (180 hores)
Educació sanitària i promoció de la salut (90 hores)
Fisiopatologia aplicada a la dietética (240 hores)
Relacions en l'àmbit de treball (60 hores)
Formació i orientació laboral (60 hores)
Formació en centres de treball (410 hores)
Síntesi (60 hores)

Durada

2 cursos acadèmics

Titulació obtinguda

Tècnic Superior en Dietètica

Perspectives laborals

Tècnic en dietètica i nutrició. Responsable d'alimentació en empreses de servei d'àpats. Tècnic en higiene dels aliments. Consultor en alimentació. Educador sanitari.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Tècnic Superior en Dietètica
També et recomanem aquests cursos
X