Tècnic Superior en Dietètica
5 Persones han demanat informació
1057 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Tècnic Superior en Dietètica
Sol·licita informació
Informació del curs
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Salt (Girona)
2 anys
Consulteu el preu
Descripció
Aquests estudis postobligatoris capaciten per elaborar dietes, controlar la qualitat de l'alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d'alimentació de la població.
Temari
- M1: Organització i Gestió de l'Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica (60 hores)
- M2: Alimentació Equilibrada (270 hores)
- M3: Dietoteràpia (240 hores)
- M4: Control Alimentari (180 hores)
- M5: Microbiologia i Higiene Alimentària (180 hores)
- M6: Educació Sanitària i Promoció de la Salut (90 hores)
- M7: Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica (240 hores)
- M8: Relacions en l'Equip de Treball (60 hores)
- M9: Formació i Orientació Laboral (60 hores)
- M10: Formació en Centres de Treball (410 hores)
- M11: Síntesi (60 hores)
- M12: Taller de Cuines (45 hores)
- M13: Nutrició Esportiva (45 hores)
- M14: Psicologia Aplicada a la Dietètica (60 hores)
Requisits
Tenen accés directe al cicle les persones que compleixen alguns dels requisits següents:
- Tenir el títol de batxillerat
- Tenir el títol de tècnic de Formació Professional o tècnic superior de Formació
- Professional o tècnic especialista
- Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental
- Haver superat el curs d'orientació universitària (COU) o el preuniversitari
- Tenir el títol de batxillerat per haver cursat el batxillerat unificat polivalent (BUP)
- Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent
- Haver superat la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Durada
La durada és de 2.000 hores (1.590 en un centre educatiu i 410 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.
Titulació obtinguda
Tècnic Superior en Dietètica
Perspectives laborals
La superació d?aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:
Tècnic o tècnica en dietètica i nutrició.
Responsable d?alimentació en empreses de servei d?àpats.
Tècnic o tècnica en higiene dels aliments.
Consultor o consultora en alimentació.
Educador sanitari o educadora sanitària.
Lloc on s'imparteix el curs
SALT (GIRONA)
Tècnic Superior en Dietètica
CENTRE GARBÍ
Campus i seus: CENTRE GARBÍ
CENTRE GARBÍ
C/ Francesc Macià, 65
17190
Salt
(Girona)