Curs de Tripulant de Cabina

1019 Persones estan visitant aquest curs
Preu 2.000 €
Sol·licita informació
Let's Fly Girona
Curs de Tripulant de Cabina
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Girona
3 mesos
Preu 2.000 €

Descripció

Curs de Tripulant de Cabina (hostessa de vol) homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria.
La qualitat del curs està garantida, ja que l'equip docent ha estat seleccionat rigorosament i té un gran reconeixement professional i pedagògic al món de l'aviació civil.
L'objectiu final és, no només capacitar-te al més alt nivell possible i que obtinguis la teva certificació TCP, sinó que aconsegueixis un lloc de treball al sector aeronàutic, com molts dels alumnes del centre.
El centre ofereix una formació integral i completa per capacitar-te a tots els nivells combinant a la perfecció els coneixements teòrics adquirits amb la veritable realitat d'un auxiliar de vol mitjançant la realització de pràctiques de situacions marcadament autèntiques.

Temari

  • Coneixements bàsics daviació.
  • Aviació i meteorologia.
  • Factors humans.
  • Higiene, medicina aeronàutica
  • Primers auxilis.
  • Normativa.
  • Operació normal, seguretat.
  • Emergències i supervivència.
  • Mercaderies perilloses.
  • Orientació laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

Per a Let's Fly els estudiants són la seva prioritat. Tracten de forma individual cadascun dels seus estudiants per aconseguir explotar les seves qualitats i que arribin a l'èxit laboral. Let's Fly, treballa la motivació constant del seu alumnat, creant un ambient positiu de treball per assolir els millors resultats.

Destinataris

El consell del centre: A Let's Fly no hi ha restricció d'edat, encara que el més lògic és ser conscient dels requisits que imposen les companyies aèries. És obligatori complir els 18 anys abans de la data de l'examen final, essent el màxim d'edat recomanada 35 anys.

Requisits

Edat mínima 16 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat presencial. Let's Fly t'ofereix una formació integral i completa per capacitar-te a tots els nivells combinant a la perfecció els coneixements teòrics adquirits amb la veritable realitat d'un auxiliar de vol mitjançant la realització de pràctiques de situacions marcadament autèntiques. Algunes de les pràctiques es desenvolupen en una maqueta de vol pròpia amb les tècniques de simulació més modernes. Les classes pràctiques TCP que l'auxiliar de vol realitzarà durant el curs de formació aeronàutica seran les següents: Ninot de reanimació per a exercicis de simulació d'emergència. Sistemes d'emergència sanitàries. Mercaderies perilloses i contra incendis. Rampa d'evacuació d'emergència per a aeronaus. Bassa d'emergència d'una aeronau. Armilles salvavides. Salvament i supervivència a l'aigua. La presentació personal. Entrevistes personals.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà, català, anglès.

Durada

El curs consta de 150 hores teòriques a impartir a l'aula i les pràctiques en piscina i simulador.

Objectius

La principal finalitat és que aconsegueixis una feina i per això se t'ajudarà a aconseguir-ho.
Podràs treballar al sector de l'aviació, viatjar pel món, conèixer noves cultures, relacionar-te amb la gent, etc. Des del començament del curs i durant sis mesos, us guiarà per aconseguir aquest objectiu.

Titulació obtinguda

Títol oficial atorgat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

Pràctiques

Realització de classes pràctiques en instal·lacions pròpies, com ara el simulador de vol a l'aeroport de Sabadell.

Perspectives laborals

Els alumnes estan treballant per a les més prestigioses línies aèries nacionals i internacionals. Estudiar amb Let's Fly és una garantia d'èxit laboral. laborals Amb Let's Fly tindràs l'oportunitat de treballar a les companyies aèries més importants: Iberia, Vueling, Ryanair, Air Europa, Easyjet, etc.

Promocions

  • A pagar en còmodes terminis, finançament sense interessos.
  • Beques i descomptes disponibles.

Avantatges del curs

Let's Fly ofereix tramitació de la documentació necessària als estrangers que vulguin venir a estudiar per obtenir el visat. Let's Fly disposa de simulador propi i compta amb un professorat altament qualificat de comandants, pilots psicòlegs i sobrecàrrecs autoritzats per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria i amb més de 30 anys d'experiència al sector i aeronàutic i formació de tripulants de cabina. Let's Fly té establert contactes amb diferents companyies aèries i empreses del sector en contínua demanda laboral a causa de la posició turística privilegiada que el nostre país ofereix.

Borsa de treball

A LET'S FLY gestionen el teu currículum vitae fent-lo arribar a totes les companyies aèries i mantenint un constant seguiment dels resultats obtinguts.

Tipus d'avaluació

L'examen final consta de 50 preguntes tipus test i pràctica de primers auxilis i salvament a la piscina, realitzat per un examinador de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria.

Lloc on s'imparteix el curs

Girona.
Curs de Tripulant de Cabina
Let's Fly Girona
Campus i seus: Let's Fly Girona
Let's fly Girona
C/ Ultonia 9 - 11 2º 2º 17002 Girona
Sol·licita informació
X