Ep! no t'ho pots perdre

3 de març de 2015
5 minuts de lectura ràpida

Suplement del Butlletí d'Educaweb

PER SABER-NE MÉS

MONOGRÀFIC Noves professions

ENTREVISTA A Josep Manuel Prats, President de la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Escoles Lliures de Catalunya (FAPEL)

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
EL REPORTAJE
.....................

Consells per triar escola

El període de preinscripció al centre d'educació infantil, primària i secundària és a punt de començar. Aquest moment forma part d'un procés que ja fa dies que es va iniciar, de fet és la culminació dels procés.

Triar l'escola on estudiaran els fills és una de les decisions importants que han de prendre les famílies. Per Montserrat Oliveras, orientadora professional i directora d'Educaweb, la tria d'escola o centre de formació és un procés clau, que cal que sigui reflexiu i seriós, alhora que tranquil i endreçat. El ventall d'oferta és amplíssim, i les opcions de tria són moltes i diverses, amb projectes singulars i propostes diferenciades. El fet d'endinsar-se en el procés fa evident que un major acompanyament de les famílies, dels joves, de les persones que han de triar, garantirà una tria més fonamentada, que doni resposta a les expectatives i necessitats de cada persona.
 
Des d'Educaweb, amb la nostra feina diària d'orientar acadèmica i professionalment, posem èmfasi en les següents fases del procés:

 

Amplia la infografia


Continua llegint

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024