Ep! no t'ho pots perdre

25 d'abril de 2017
5 minuts de lectura ràpida

Suplement del Butlletí d'Educaweb

PER SABER-NE MÉS

MONOGRÀFIC Les competències a la formació professional

ENTREVISTA A Josep Lluís Segú y Montserrat Oliveras, director general i cofundadora d'Educaweb

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIAS
.....................

Ja estan disponibles les bases de la 10a edició dels Premis Educaweb!


Un any més, ja pots consultar les bases per participar en la 10a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta ocasió se segueixen reconeixent els millors projectes d'orientació acadèmica i professional en les categories Institucions, Professionals i Menors de 35 anys, però s'ha afegit una de nova: la que premia les iniciatives d'orientació acadèmica i professional desenvolupades per part d'empreses.

Amb motiu del desè aniversari, també s'ha incrementat la dotació dels premis, entre moltes altres novetats que t'anirem avançant.

No ho dubtis i descarrega't les bases del certamen que s'ha convertit en el referent de l'orientació acadèmica i professional a l'estat espanyol.

Si vols explorar quins tipus de projectes es van premiar l'any passat i què va suposar aquest reconeixement per als seus guanyadors, visita la pàgina dels Premis. I si el que vols és saber què va succeir el passat 24 de novembre al Petit Palau de la Música Catalana de Barcelona, llavors no et perdis els vídeos que vam gravar durant l'acte de lliurament.

Participa en el certamen abans del 15 de juliol i contribueix a la difusió de bones pràctiques en orientació acadèmica i professional!
 

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2018