Ep! no t'ho pots perdre

14 de juny de 2022
2 minuts de lectura ràpida

Suplement del boletín d'Educaweb

PER SABER-NE MÉS

ESPECIAL Explora el repositori de projectes dels Premis Educaweb

ENTREVISTAS Coneix als guanyadors dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIAS
.....................

Presenta el teu projecte d'orientació a la 15a edició dels Premis Educaweb

TEXT DE Redacció d'Educaweb

Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional compleixen 15 anys dedicats a posar en valor, donar visibilitat i promoure les iniciatives d'orientació en diferents àmbits, així com també a reconèixer la tasca dels professionals que la fan possible. Per celebrar aquest esdeveniment, Educaweb llança novetats importants en la convocatòria del 2022, les bases per participar de la qual ja s'han donat a conèixer.
 
Entre les novetats de la 15a edició dels guardons hi ha el llançament d'una nova categoria que premiarà els projectes i programes d'orientació que es duen a terme als centres de Formació Professional (FP).
 
Amb el nou premi, Educaweb busca posar el focus en l'orientació acadèmica i professional en l'àmbit de l'FP, en un moment en què aquesta opció formativa ha cobrat més impuls: s'ha aprovat una nova llei, l'alumnat cada cop la tria més, i des de les empreses li otorguen més importància i prestigi. "La formació professional és un itinerari professionalitzador de gran valor", assenyala sobre aquest tema Montserrat Oliveras i Bagués, cofundadora i directora d'Educaweb.
 
Les persones i entitats interessades a participar al 15è aniversari dels Premis Educaweb poden presentar el seu projecte d'orientació acadèmica i professional abans del 15 de juliol del 2022 en alguna de les categories següents:
 

  • Centres de Formació Professional: nova categoria per premiar els projectes d'orientació acadèmica i professional desenvolupats als centres formatius d'FP.
     
  • Institucions: premia els projectes d'orientació d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació, creats i implementats abans del juny del 2022.
     
  • Professionals: reconeix els projectes creats i implementats abans del juny del 2022 per professionals que ofereixin una orientació acadèmica i professional millor en el seu entorn de treball. Des de l'edició del 2021, aquest guardó rep l'impuls de CaixaBank - Dualiza.
     
  • Empreses: premia els projectes d'orientació dissenyats i creats per empreses de qualsevol sector i activitat (que no tinguin com a activitat principal l'orientació acadèmica i professional), i que hagin estat implementats abans del juny del 2022. Des del seu llançament el 2017, aquest guardó s'entrega en col·laboració amb la Fundació Bertelsmann.

Consulta més informació sobre els Premis Educaweb 2022

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024