Formació online 2013


Formació online 2013
Formació online 2013

octubre

2013

» Subscriu-te!

Temps de lectura: 2 minuts

Formació en línia: estudia i treballa

Enguany, la demanda de formació en línia ha tornat a augmentar. Des de la formació professional fins a la universitat, els alumnes que trien aquesta metodologia pretenen millorar les seves competències per accedir al mercat laboral, per cursar l’especialització en algun màster o per actualitzar coneixements. I tot plegat gràcies als avantatges que suposa la flexibilitat en l’aprenentatge.

Des d’Educaweb defensem la importància i la utilitat d’aquest mètode, que és necessari per  compaginar estudis i feina o per accedir a programes formatius internacionals. En aquest especial trobaràs la informació i els centres que ofereixen formació en línia.

espai patrocinat per:


Recomanar a un amic

El teu Mail:

Mail del teu amic:








Formació en línia: eina per conciliar la feina i els estudis

Vols formar-te però no saps com compatibilitzar els estudis amb la feina i la vida personal? Et falten hores per assistir a classe? L’aprenentatge electrònic és la modalitat de formació continuada que permet una millor conciliació de la vida personal i laboral.

Els experts reconeixen que estudiar a distància afavoreix l’autonomia i l’autogestió del temps o l’espai al llarg del procés d’aprenentatge, però cal tenir en compte que aquest tipus de formació, sobretot la que s’ofereix des de l’entorn laboral, s’ha de poder personalitzar, ja que aprendre d’una manera autònoma exigeix altes dosis de disciplina i dedicació.

Les claus per organitzar-se i estudiar en línia

Per conciliar els estudis i la vida personal cal mantenir unes rutines i uns hàbits d’estudi. Per aquest motiu, a continuació t’oferim una sèrie de consells per treure el màxim rendiment de la formació a distància:

1. Organitza’t i sigues realista. Abans de triar el curs, valora la teva disponibilitat  i calcula el temps que podràs dedicar-hi. Com que les obligacions familiars i laborals et poden fer canviar els plans, cal que t’organitzis i trobis l’equilibri entre la formació i la resta de les activitats.

2. Estableix una llista de prioritats. No deixis que s’acumulin els treballs per lliurar, les participacions en fòrums, la lectura de documents… Prepara un calendari amb les dates de lliurament i valora quant de temps pots dedicar a cada activitat.

3. Utilitza els dispositius mòbils. Tens un telèfon intel·ligent o una tauleta? Aprofita la flexibilitat que et donen aquests aparells per estudiar sense haver de dependre d’un ordinador de taula.

4. No et rendeixis. Ja hem comentat que la formació a distància requereix constància i disciplina. A més, si combines el curs amb la feina, és difícil trobar la motivació diària per estudiar; per aquest motiu, recorda tots els avantatges que pot aportar-te la formació continuada, com ara l’especialització, l’impuls a la carrera professional, el reciclatge continuat...

Selecció de cursos

Estudiar idiomes en línia

Els idiomes són la teva assignatura pendent? T’has plantejat mai estudiar un idioma en línia? Aquest tipus de formació té grans beneficis: l’aprenentatge electrònic (e-learning) permet més dinamisme pel que fa als ritmes d’aprenentatge. A més, pots apuntar-te a un curs que s’imparteixi a l’altra punta del país i accedir a la formació internacional amb un sol clic.

«El fet de triar si volem estudiar idiomes o qualsevol altra formació en línia ens acosta a un nou i extens ventall de possibilitats a les quals podem aspirar», afirma Cristina Caldas, orientadora d’Educaweb. «Tanmateix, abans de decidir-nos per aquest tipus de formació, cal que valorem si s’ajusta a les nostres capacitats i al nostre perfil.»

Abans només es podia aprendre una llengua per mitjà de les classes presencials; ara, gràcies a la formació en línia, qualsevol persona, sigui on sigui i faci el que faci, té l’oportunitat d’aprendre un idioma i beneficiar-se de tots els avantatges que ofereix.

Orientació professional | Consultoría educativa | Orientació acadèmica | Serveis per a centres

Equip editorial: Xavier Aspas, David Farigola, Laia Mestres, Jordi Mitjana, Montserrat Oliveras i Josep Lluis Segú.
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2013