ESPECIAL
Educació Infantil 2016
Abril 2016
-
Educació Infantil 2016
Educació Infantil: especialitza't en la primera etapa de la infància

L'educació infantil és l'etapa educativa no obligatòria que s'ocupa dels nens des del naixement fins als sis anys d'edat. Les sortides professionals per als titulats no es limiten als centres educatius formals, també abasten l'educació no formal (centres lúdics, per exemple), i els serveis socials d'atenció a la infància.
 
T'interessa professionalment aquesta etapa del desenvolupament? En aquest especial t'expliquem quina és la formació necessària, quines competències has de desenvolupar per fer bé la teva feina i com especialitzar-se en la prevenció del fracàs escolar des de la infància.

Formació i competències per ser un bon educador infantil
Si vols treballar com a educador/a infantil necessites formació específica, com el Grau en Educació Infantil o el cicle formatiu de grau superior en Educació Infantil. Però, com en qualsevol ocupació, per ser un bon professional necessites desenvolupar les teves competències transversals. Quines són les habilitats bàsiques per ser un bon educador infantil?
 
Llegir més
Publicitat
-
Educació Infantil: la base de la prevenció del fracàs escolar
Encara que sembli que es tracta d'una etapa molt inicial de la infància, l'educació infantil té molt a veure amb la prevenció del fracàs escolar. Segons l'informe “Aprenentatge i cicle vital. La desigualtat d'oportunitats des de l'educació preescolar fins a l'edat adulta” elaborat per l'Obra Social La Caixa, la inversió en educació infantil i l'escolarització primerenca són dues de les claus per reduir la desigualtat i l'abandó escolar.
Si vols aprofundir en aquest tema, et recomanem una sèrie d'especialitats.
 
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2021
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.