ESPECIAL
Selectivitat 2016
Maig 2016
-
Selectivitat 2016
Consells per superar amb èxit la selectivitat

D'aquí a un mes començaran les proves d'accés a la universitat (PAU), conegudes com a selectivitat. Segons la LOMCE, aquest serà l'últim any de la prova, ja que a partir del curs vinent els estudiants hauran de fer un examen final de Batxillerat. Tal com han confirmat el ministre d'Educació, Iñigo Méndez de Vigo, i el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Segundo Píriz, aquesta prova tindrà un format similar al de la selectivitat i no inclourà preguntes de tipus test, com s'havia previst.
 
En qualsevol cas, els estudiants hauran de preparar bé la prova final l'any vinent. A continuació oferim deu consells que ajudaran tots els alumnes a preparar i superar amb èxit la selectivitat.

Organitza't i segueix un bon pla d'estudi
Tenir una bona organització, seguir un pla d'estudi i emprar la tècnica adequada a l'hora d'estudiar són alguns dels factors que et permetran aprovar la selectivitat. En el següent enllaç trobaràs 10 consells per superar-la amb èxit.
Llegir més
Publicitat
-
Eines TIC gratuïtes que t'ajudaran a estudiar
Les TIC posen a la teva disposició diferents eines i recursos que et facilitaran l'estudi, t'ajudaran a organitzar-te i a practicar per als exàmens. En funció de la teva manera d'estudiar, alguns seran més útils que d'altres.
 
A continuació et recomanem una sèrie d'eines perquè comencis a practicar.
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.