Consells per superar amb èxit la selectivitat

Redacció d'Educaweb
04/05/2016

D'aquí a un mes començaran les proves d'accés a la universitat (PAU), conegudes com a selectivitat. Segons la LOMCE, aquest serà l'últim any de la prova, ja que a partir del curs vinent els estudiants hauran de fer un examen final de Batxillerat. Tal com han confirmat el ministre d'Educació, Iñigo Méndez de Vigo, i el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Segundo Píriz, aquesta prova tindrà un format similar al de la selectivitat i no inclourà preguntes de tipus test, com s'havia previst.
 
En qualsevol cas, els estudiants hauran de preparar bé la prova final l'any vinent. A continuació oferim deu consells que ajudaran tots els alumnes a preparar i superar amb èxit la selectivitat.

Organitza't i segueix un bon pla d'estudi

Tenir una bona organització, seguir un pla d'estudi i emprar la tècnica adequada a l'hora d'estudiar són alguns dels factors que et permetran aprovar la selectivitat.
 
Aquí tens deu consells: La majoria dels estudiants aproven la selectivitat, però no tots poden accedir als estudis desitjats. En aquest cas és important conèixer les vies alternatives, ja que per aconseguir un objectiu formatiu sempre hi ha diversos camins per assolir-lo.

Eines TIC gratuïtes que t'ajudaran a estudiar

Les TIC posen a la teva disposició diferents eines i recursos que et facilitaran l'estudi, t'ajudaran a organitzar-te i a practicar per als exàmens. En funció de la teva manera d'estudiar, alguns seran més útils que d'altres.
 
Aquí en tens alguns perquè comencis a practicar:

Com accedir a la universitat a través de batxillerat

Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou