Ep! no t'ho pots perdre

13 de març de 2024
5 minuts de lectura ràpida

Suplement del Butlletí d'Educaweb

PER SABER-NE MÉS

REPORTATGE Les principals fires d'educació, formació i orientació d'aquest 2024 a Catalunya

CONTENIDO PATROCINADO Equitat educativa i el paper dels ajuntaments en educació, claus per al nou mandat de la Diputació

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIAS
.....................

L'Institut del Teatre i el TRANSITAR-bus de la Diputació de Barcelona, al Saló de l'Ensenyament

Al Saló de l'Ensenyament d'enguany trobareu tres estands de l'Institut del Teatre (IT), amb tota la seva oferta formativa.
Alumnes de l'Institut del Teatre
"No sé", espectacle dirigit per Andrés Corchero amb alumnat de 3r d'Interpretació de l'ESAD - curs 2022-23 / Imatge: Jordi Vidal.

Estudis universitaris

En el pavelló dedicat als estudis universitaris, l'estand de l'IT us donarà informació sobre l'Escola Superior d'Art Dramàtic, el Conservatori Superior de Dansa i els estudis de postgrau.
 
  • A l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) podreu aconseguir el Títol Superior en Art Dramàtic, corresponent al primer cicle o grau de l'Espai Europeu d'Educació Superior. S'hi poden cursar les especialitats d'Interpretació, d'Escenografia i de Direcció Escènica i Dramatúrgia.
  • Al Conservatori Superior de Dansa (CSD) és possible obtenir el Títol Superior en Dansa, corresponent al primer cicle o grau de l'Espai Europeu d'Educació Superior. Les opcions a triar són l'especialitat de Coreografia i Interpretació o la de Pedagogia de la Dansa.
 

Ensenyaments secundaris i professionals

Al pavelló dels estudis secundaris i dels ensenyaments professionals del Saló de l'Ensenyament trobareu l'estand de l'Escola d'Ensenyament Secundari i Artístic / Conservatori Professional de Dansa (EESA / CPD). Aquesta escola imparteix el Grau Professional de Dansa juntament amb l'ESO i el Batxillerat Artístic en la modalitat de Dansa. Permet l'especialització en Dansa Clàssica, en Dansa Contemporània o en Dansa Espanyola.
 
I en un altre estand del mateix espai, l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE) us ofereix informació sobre els estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior en Luminotècnia, Maquinària Escènica i So, una titulació pròpia de l'Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya.
 

Llegir més

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024