Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

Aula Informàtica professional (AIP) neix l'any 1990, com a escola d'informàtica destinada únicament a un públic domèstic, oferint cursos de caràcter quotidià i per a l'ús personal.

Amb els anys la informàtica ha evolucionat moltíssim i amb ella AIP. Des de l'escola, no només oferim cursos comuns com mecanografia o ofimàtica, sinó que hem crescut fins a abastar tot un perfil àmpliament professional, i avalats per un gran equip de professionals, hem arribat a camps molt complexos i variats com són el disseny, la programació pura, disseny i programació de pàgines web, creació d'aplicacions, xarxes socials, posicionament a Internet, programes CAD, gestió empresarial o SAP, reparació i manteniment de Pc, portàtils i telèfons mòbils ... o dit d'una altra manera, vam arribar tan lluny com tu ho necessitis.

Treballant directament sobre les necessitats empresarials, AIP crea un departament de cursos per a empreses, ja siguin cursos bonificats o cursos específics per a l'empresa (cursos in-company o intraempresariales i cursos presencials a les nostres instal·lacions).

Sota demanda, també actuem com a consultoria de formació estudiant els defectes i les debilitats que ofereixen els treballadors d'una empresa a nivell formatiu, per així poder focalitzar la millor formació en cada cas.

D'aquest estret vincle va néixer la nostra borsa de treball activa, la qual, en funció de la demanda de les empreses, proporciona els currículums dels nostres alumnes més qualificats a les empreses que requereixin personal qualificat per a un determinat ocupació.

A dia d'avui AIP està consolidada com una gran escola d'informàtica, per la seva professionalitat, contínua renovació i per la seva varietat formativa. No obstant això tot això no hagués estat possible si no tinguéssim clar el nostre únic objectiu, el teu aprenentatge i satisfacció.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Assessorament Tècnic post-curs, un cop lliurada la Titulació.
Experiència
AIP està formada per un equip de professors amb més de 20 anys d'experiència en l'ensenyament, l'objectiu és garantir-te tu Titulació i experiència professional.
Què ofereix aquest centre
Entorn real al món laboral on aprendràs i desenvoluparàs les teves capacitats
Ensenyament Especialitzada en totes les àrees Informàtiques i Disseny.
Formació per a professionals aconseguint un alt nivell tècnic i Creatiu.
Contacte directe amb el món laboral, a través d'empreses PIME.

Cursos més populars

Campus i seus

AIP Aula Informàtica Professional
C/ Diputació, 337 08009 Barcelona

Vídeos AIP Aula Informàtica Professional

Altres centres que et poden interessar

AIP Aula Informàtica Professional
X