Descripció del centre

Customer Hunt és una empresa de Consutoria especialitzada en Màrqueting Online, incloses les diferents disciplines de SEO, SEM i Social Media Marketing.

Som un equip de professionals dirigits per Oriol Gifra amb més de 15 anys d'experiència a Internet.Hem viscut molt de prop experiències de fracàs i d'èxit, models de negoci molt variats alguns dels quals s'han consolidat i altres han desaparegut pel camí.Hem gestionat campanyes de màrqueting de més de 3 milions d'euros relacionandas amb Internet en diferents suports mediàtics; premsa, TV, ràdio, teletext, mòbil (SMS) i la pròpia xarxa.Al llarg de tot aquest camí hem après molt i la xarxa també ha evolucionat molt, tant pels múltiples suports a través dels quals es pot consultar (PC, TV, mòbil ...) com pels nous conceptes que han anat sorgint d'entendre com una eina imprescindible de comunicació, informació i negocis en un món globalitzat.

L'experiència de tots aquests anys finalment la contextualitzem sobre el coneixement empresarial gràcies a la nostra formació en escoles de negoci com IESE, ESADE, etc ... que dóna com a resultat que l'objectiu del nostre treball defineixi qui som: una consultora orientada a ajudar a generar el màxim benefici de la divisió de noves tecnologies de la seva empresa (i així, de la seva empresa globalment), bàsicament a través de millorar la comunicació amb els seus clients actuals i de sobretot la captació de nous a través de la xarxa.
 

Característiques

Què ofereix aquest centre
Formació en màrqueting online i posicionament en cercadors (SEO & SEM)
Cursos i seminaris especialitzats en màrqueting en línia ..

CONEIXEMENTS PER ESTAR AL DIA
Internet és un mitjà en el qual tot passa molt ràpid. Els canvis es succeeixen a una velocitat increïble. En aquest context, al CustomerHunt l'ajudem a estar al dia a través de diferents programes de formació basats en cursos monogràfics i / o seminaris.

Campus i seus

Customer Hunt - Salomonica Technologies SL
C/ Santa Magdalena Sofia, 12 08034 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Customer Hunt - Salomonica Technologies SL
X