Cursos per modalitats

Descripció del centre

ALFA9 és una consultora informàtica especialitzada en desenvolupaments en php sobre plataforma web Opensource.

La missió del departament de Formació de ALFA9 és que els nostres alumnes s'incorporin a l'entorn laboral amb els coneixements necessaris per complir fins i tot les expectatives de les empreses més punteres en el desenvolupament d'aplicacions web i llenguatges Open Source (PHP, Zend, HTML, etc. .).

Ho aconseguim gràcies a la nostra filosofia de formació que inclou teòrica i tutorials, a més es presenten exercicis reals que poden trobar-se en qualsevol empresa. Demani'ns un curs estàndard, o bé sol · liciti que li dissenyem un adaptat a les seves necessitats, segons les habilitats del seu propi equip.

Tots els cursos són dissenyats i impartits per enginyers de programari. El contingut està 100% orientat a aplicacions del món real.

Característiques

Què ofereix aquest centre
  • Tots els cursos són dissenyats i impartits per enginyers de programari. El contingut està 100% orientat a aplicacions del món real.
  • Models flexibles: en classes, via web, cursos intensius o píndoles de coneixement.
  • Tots els nostres professors estan Certificats en PHP 5.3 i comptem amb el suport de Zend.
  • Esculli el seu nivell més adequat: de principiant a nivell avançat.
  • Demani'ns un curs estàndard, o bé sol·liciti que li dissenyem un adaptat a les seves necessitats, segons les habilitats del seu propi equip. Demani més informació

Campus i seus

ALFA9.com
Av. Francesc Cambó, 21 8ª planta 08005 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

ALFA9
X