Serveis

Borsa de treball
Campus
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

allWomen és el primer campus formatiu del món en Intel·ligència Artificial i especialització tecnològica per i per dones. El centre ofereix cursos de Product Management i User Experience, que al costat de la Intel·ligència Artificial són algunes de les professions tecnològiques amb més demanda a dia d'avui.
La missió de allWomen.tech és la de potenciar i augmentar el nombre de dones en el sector tecnològic. Amb aquest objectiu en ment han creat una comunitat formada per més de 6000 dones tant a nivell local com internacional, i han realitzat més de 50 esdeveniments presencials i virtuals per a dones i aliats, obert a estudiants i a la comunitat per difondre la seva missió.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • En allWomen aprendràs de la mà de professores d'elit amb àmplia experiència professional. Les classes s'imparteixen en grups reduïts de màxim 15 dones el que permet una atenció personalitzada per a cada alumna.
  • S'han construït relacions de llarg recorregut amb empreses del sector tecnològic amb necessitats de personal, i ofereixen un gran programa de carrera per a les alumnes.
  • Compten amb un programa d'mentorship amb professionals d'empresa tech en diversos sectors i que t'ajudaran a prendre els millors passos per la teva carrera o projecte personal.
Experiència
Els programes han estat dissenyats per professionals del sector tech amb àmplia experiència professional. El contingut dels cursos et prepararà per ser una bona professional en el sector tecnològic. El nivell de les nostres estudiants ha estat reconegut pels nostres hiring partners que han ofert possibilitats laborals a recent graduades de allWomen.
Requisits d'admissió
Totes les interessades a formar part d'un dels cursos de allWomen hauran de passar un procés d'admissió que consisteix en:
  • Aplicar a la nostra web
  • Enviament de CV i carta de motivació
  • Entrevista telefònica o presencial per conèixer-te una mica millor
  • Assessment, un exercici per poder avaluar el nivell del grup
  • Feedback
  • Pagament del preu del curs. (Hi ha disponibles diferents modalitats de pagament)
  • Tindràs accés al prework i hauràs de fer abans de començar el curs.
Model educatiu
Presencial i pràctic
Instal·lacions
MOB Caterina
Què ofereix aquest centre
L'oferta formativa del centre està composta per 3 programes perquè et converteixis en una professional en una de les professions amb més demanda a dia d'avui en el sector tecnològic:
  • Programa d'Intel·ligència Artificial, 11 setmanes intensiu. Perquè aprenguis de 0 a 100 programació, Machine Learning i anàlisi de dades.
  • Programa Part Time de Product Management. Aprèn a plantejar bons productes per al mercat i converteix-te en la figura decisiva de la teva organització.
  • Programa Part Time de User Experience. Aprèn una metodologia que canviarà la teva aproximació a la resolució de problemes i explota el teu jo més creatiu.
Tots els programes són impartits en anglès perquè la comunitat és internacional i perquè les empreses i start ups també ho són.
A qui es dirigeix
L'oferta formativa del centre Allwomen està dirigida a dones que estiguin interessades en formació sobre el món en Intel·ligència Artificial i especialització tecnològica.

Altres centres que et poden interessar

X