Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Arsènic, Espai de Creació és una iniciativa privada situada a la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert i neix de creure al teatre com a eina cultural i educacional. És un espai formatiu i de creació artística on les arts escèniques són l'eix vertebrador. El nostre projecte vol oferir a la ciutat un espai de creació per a tothom, independentment de la seva edat. És un espai per compartir inquietuds i creativitat, per acollir propostes i desenvolupar-nos com a persones. Les arts escèniques ens ajuden a desenvolupar aquesta creativitat perquè l'eina de treball és cadascun de nosaltres (el nostre cos, emocions, pors, desitjos...).

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
D'altra banda ofereixen la possibilitat als joves de mostrar els seus treballs escènics a les JamTeatre, que es realitzen mensualment. L'objectiu és crear un espai de trobada on els joves creadors es puguin donar a conèixer al públic, així com entre ells, fer pràctiques escèniques i experimentar amb diferents disciplines escèniques. Eventualment es programen diferents workshops, com a complement formatiu, amb artistes de renom com: Eva Yerbabuena, Marta Carrasco, Christian Atanasius, Mercedes Boronat, que us donen loportunitat de conèixer creadors de disciplines diverses, amb un ampli bagatge professional, i que permeten ampliar els coneixements.
Experiència
Al llarg d'aquests anys han pogut consolidar la part de formació, tant al vessant de tallers de teatre que s'imparteixen a les tardes i nits dirigits a alumnes a partir dels sis anys, com a la creació d'un curs de formació de actors, adreçat a més de 18 anys que busquen una formació més professionalitzada. Fa quatre anys al voltant de l'escola va néixer La Trama, una trobada d'escoles de teatre amb els alumnes joves de cada escola, on es fan diversos tallers relacionats amb les arts escèniques durant un cap de setmana, i que finalitza amb una petita mostra de treballs, creada pels alumnes, a partir de consignes donades i que posa en pràctica els continguts adquirits durant els tallers.

Cursos més populars

Campus i seus

Arsenic Spai de Creació
Av. Enric Prat de la Riba, nº 77 08401 Granollers (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Arsenic Spai de Creació
X