Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’orientació

Descripció del centre

Fa més de quaranta-cinc anys el IED neix com a institució educativa en totes les disciplines del disseny, la comunicació visual i la moda. Avui dia és un Centre Privat d'Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, compta amb tretze seus entre Itàlia, Espanya i el Brasil i és membre de l'associació d'universitats dedicades al disseny i la comunicació més important del món, Cumulus.
 

Des de la seva obertura, el IED Madrid ha format a més de 15.000 alumnes que s'han especialitzat en àrees com disseny gràfic, digital, animació 3D, disseny de moda, publicitat, màrqueting i disseny de producte i interiors. Cada any comptem amb 1.500 estudiants nous.
 

L'IED Madrid imparteix Títols Superiors en Disseny, equivalents a Graus Universitaris, Diplomes IED, Cursos One Year, Masters of Design and Innovation, Màsters, Màsters Intensius, Cursos d'Especialització, Cursos de Cap de Setmana, Cursos d'Estiu i Summer Junior Programs.
 

A més, l'IED Madrid és una institució cultural de divulgació del disseny i de les seves connexions amb altres disciplines com l'arquitectura, l'art, el cinema i la música, que compta amb una àmplia agenda (exposicions, conferències i esdeveniments relacionats amb la visió del futur) i una Editorial IED que recull diverses publicacions que deixen patent l'activitat educativa del nostre centre i la qualitat dels seus majors exponents: els dissenyadors i futurs professionals.

Per què estudiar a l'IED Madrid?
 

Les claus de la nostra formació són: creativitat, transversalitat, multiculturalitat, incentivació de l'emprenedoria, cultura del projecte i projecció internacional.
La innovació, la qualitat, la sostenibilitat, el co-design (experiència col·laborativa) i la persona com a element més important del procés creatiu són els valors de la nostra institució; apostem pel desenvolupament d'iniciatives coherents i responsables amb els elements i processos de la societat contemporània.
Preparem dissenyadors conscients i responsables amb el context en què vivim, oberts i proactius per donar resposta i solució als nous reptes globals.
Realitzem projectes reals amb empreses i institucions de l'àmbit del disseny, la moda i la comunicació.
Establim acords de col·laboració i intercanvis amb més de 100 prestigioses universitats de disseny de tot el món
Formem professionals multidisciplinaris.
La nostra didàctica combina teoria i pràctica.
Comptem amb professors que són reconeguts professionals en actiu.
Les classes no superen un màxim de 20 alumnes, el que permet un tracte i seguiment personalitzat de l'alumnat.
Les nostres seus, ubicades en edificis singulars, es troben en el casc històric i cultural de Madrid. L'IED Madrid va començar les seves activitats a l'Edifici Modernista del carrer Larra, en ple centre de la ciutat. I, el 2006, es va inaugurar la seu del Palau d'Altamira, antic edifici neoclàssic del segle XVIII, al costat de la Gran Via.

Campus i seus

Istituto Europeo di Design (IED) - Madrid
28004 (Madrid)

Altres centres que et poden interessar

X