Descripció del centre

ASEDEM com Associació d'empreses de multimèdia manté dues línies prioritàries d'actuació : la informació i la formació en tot el que comporti multimèdia i comunicacions digitals per a l'empresa .
 
ASEDEM col · labora en esdeveniments nacionals i internacionals , com : fires , congressos , seminaris , aules - taller i de debat , formació presencial ia distància , ocupacional de reciclatge i postgrau ( Màsters ) , entre d'altres.
 
Difondre i implantar les noves tecnologies de la MULTIMÈDIA i de les comunicacions a les empreses majoritàriament PiMES . Tractar aquest nou sector de les TI dins del món del disseny , tractament de la informació , en la informàtica gràfica , en les comunicacions interactives i multisensorials ( Internet i telefonia mòbil ) , sistemes de comunicacions i desenvolupaments digitals .
 
ASEDEM és ara per ara un dels punts de referència obligats per a tots els que es considerin relacionats amb el món de la MULTIMÈDIA i les Comunicacions Digitals .
 
ASEDEM " homologa " cursos de Formació Multimèdia Interactiva i de Comunicació Digital com el títol de WEB Content Specialist ( reconegut en els 25 països de la UE , ortogando el certificat de l'associació a aquells centres que sent socis així ho sol · licitin , i compleixin amb el contingut mínim exigit .
 
ASEDEM signa convenis institucionals amb , entitats internacionals ( Universitats , Acadèmies de Ciència i Tecnologia , fundacions, etc . ) , Governs Autònoms o Regions , Ajuntaments , Universitats , per contribuir a un reforçament dels departaments d'R + D on s'assenta el present i futur del mercat multimèdia i les comunicacions .
 
La raó de ASEDEM , és donar el millor servei a les empreses associades , facilitant la informació actualitzada , contactes supranacionals així com fomentar la formació de la Multimèdia i les comunicacions en Centres de formació .

Campus i seus

ASEDEM - Asociación de Empresas Multimedia
Rambla Badal, 102 bis 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

ASEDEM Asociación de Empresas Multimedia
X