ASEDEM Asociación de Empresas Multimedia

ASEDEM Asociación de Empresas Multimedia

Sol·licita més informació
ASEDEM Asociación de Empresas Multimedia
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ASEDEM com Associació d'empreses de multimèdia manté dues línies prioritàries d'actuació : la informació i la formació en tot el que comporti multimèdia i comunicacions digitals per a l'empresa .
 
ASEDEM col · labora en esdeveniments nacionals i internacionals , com : fires , congressos , seminaris , aules - taller i de debat , formació presencial ia distància , ocupacional de reciclatge i postgrau ( Màsters ) , entre d'altres.
 
Difondre i implantar les noves tecnologies de la MULTIMÈDIA i de les comunicacions a les empreses majoritàriament PiMES . Tractar aquest nou sector de les TI dins del món del disseny , tractament de la informació , en la informàtica gràfica , en les comunicacions interactives i multisensorials ( Internet i telefonia mòbil ) , sistemes de comunicacions i desenvolupaments digitals .
 
ASEDEM és ara per ara un dels punts de referència obligats per a tots els que es considerin relacionats amb el món de la MULTIMÈDIA i les Comunicacions Digitals .
 
ASEDEM " homologa " cursos de Formació Multimèdia Interactiva i de Comunicació Digital com el títol de WEB Content Specialist ( reconegut en els 25 països de la UE , ortogando el certificat de l'associació a aquells centres que sent socis així ho sol · licitin , i compleixin amb el contingut mínim exigit .
 
ASEDEM signa convenis institucionals amb , entitats internacionals ( Universitats , Acadèmies de Ciència i Tecnologia , fundacions, etc . ) , Governs Autònoms o Regions , Ajuntaments , Universitats , per contribuir a un reforçament dels departaments d'R + D on s'assenta el present i futur del mercat multimèdia i les comunicacions .
 
La raó de ASEDEM , és donar el millor servei a les empreses associades , facilitant la informació actualitzada , contactes supranacionals així com fomentar la formació de la Multimèdia i les comunicacions en Centres de formació .
    ASEDEM Asociación de Empresas Multimedia
  • ASEDEM - Asociación de Empresas Multimedia
    Rambla Badal, 102 bis08014 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te