Serveis

Laboratori

Descripció del centre

ESTUDIAR FOTOGRAFIA A BARCELONA ja és una raó que va ser suficient per a desenes d'alumnes de la resta d'Espanya, de gairebé tots els països de Llatinoamèrica i de la resta d'Europa. La convivència tranquil·la, l'oferta cultural permanent, la comoditat del transport públic, la possibilitat de venir a classe amb bicicleta des de qualsevol punt de la ciutat, les seves platges, la seguretat de la seva vida nocturna i la pròpia bellesa de la ciutat que inspira qualsevol que li agradi la fotografia.
Som al Barri de Gràcia, un dels barris més bonics de la ciutat.
Mayte Francin i Oscar Laser són els directors de l'escola. Ell és el cap d'estudis i ella, incansable solucionadora de problemes, és responsable de l'àrea de manipulació digital. Unes cares que coneixen molt bé tots els alumnes. Comparteixen un fill en comú i 28 anys de dedicació a l'ensenyament.

Característiques

Experiència
L'experiència des de 1987 ens converteix en una veritable càtedra de fotografia. Anys dedicats a l'ensenyament, a la investigació ia l'aprenentatge ens doten d'un extens material didàctic que abasta des dels temes fonamentals de la fotografia fins a les més actuals tècniques de fotografia professional.
Què ofereix aquest centre
Un espai molt ben equipat que s'ha mostrat eficaç per al desenvolupament de cursos d'un altíssim nivell, sobretot el nostre curs anual que començant des de zero aconsegueix una alta capacitació. Sense pretendre estendre en una cursa de molts anys però amb un temari molt complet, fonamental per al que vulgui dedicar-se a la fotografia. Una gran formació en el domini de la llum, la gestió digital i els mecanismes tradicionals.
La possibilitat de treballar amb grups reduïts permet que els nostres alumnes puguin gaudir d'un assessorament personal en totes les seves pràctiques i projectes, d'una gran quantitat d'equip a préstec, així com una ampliadora per alumne en l'àrea de laboratori blanc i negre tradicional.

Cursos més populars

Campus i seus

Aula de Especialización Fotográfica
C/San Joaquín 22 08012 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Aula d'especialització Fotogràfica
X