Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Biocat és l'entitat que coordina i promou la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques innovadores a Catalunya, és a dir, la BioRegió de Catalunya. La seva missió és dinamitzar tots els agents que actuen en aquest àmbit i les seves iniciatives, per tal de configurar un entorn amb un sistema potent de recerca, una transferència de coneixement activa, i un teixit empresarial emprenedor que esdevingui motor econòmic del país i contribueixi al benestar de la societat.

Creada el 2006 sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, Biocat és una fundació que aplega en els seus òrgans de govern representants de tots els estaments que configuren el sector: Administració, universitats, centres de recerca, empreses i entitats de suport.

Biocat promou la col·laboració entre els agents del bioclúster i amb entitats diverses de dins i fora de Catalunya, en l'àmbit estatal i internacional. Proposa solucions flexibles i innovadores als reptes que té plantejats el sector, perseguint sempre la més alta qualitat i eficàcia. El programa d'actuacions de Biocat té una clara orientació al client i respon a un ferm compromís amb els objectius i amb les persones.

Dinamitzant el sistema, oferint serveis


Biocat juga un rol de dinamitzador del sistema, facilitant l'accés de les empreses i les entitats de recerca del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques a les instàncies públiques; actuant com a soci de coneixement de l'Administració en el disseny de polítiques i programes per al sector; i recollint els requeriments de la societat i els mercats, nacionals i internacionals per alinear el bioclúster en estratègies de futur amb garanties d'èxit.

També treballa per detectar les grans tendències estratègiques internacionals per preveure així les necessitats i oportunitats del sector abans, fins i tot, que es produeixin.

Cursos més populars

Campus i seus

Biocat
C/ Baldiri Reixac, 4 08028 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Biocat
X