Serveis

Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

La Cambra de Barcelona és una entitat que agrupa agents econòmics nacionals i internacionals de tots els sectors d'activitat. Disposa d'un servei de formació conegut com a Campus Cambra, que compta amb una experiència contrastada formant a professionals en 10 àrees de coneixement.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Recupera parcialment l'import dels cursos de formació de la Cambra accedint a Gestió de Bonificacions.
Experiència
La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona és una corporació de dret públic fundada en 1886 amb seu a Barcelona, regulada per la Llei 14/2002 de Catalunya i per la Llei bàsica 4/2014 estatal. Formen part de la Cambra de Barcelona les empreses, nacionals i estrangeres, amb activitat econòmica en la demarcació de Cambra de Barcelona. I compten amb una institució de representació de les aproximadament 300.000 empreses (autònoms, emprenedors, petites empreses, mitjanes empreses i corpo-racions) de Barcelona ciutat, del Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf, Anoia, Alt Penedès, Barcelonès Nord, Maresme, Osona, Berguedà i Vallès Oriental.
La Cambra de Barcelona és una entitat que agrupa agents econòmics de tots els sectors d'activitat. Defensa i promoció de les empreses
La Cambra de Barcelona és una institució representativa que garanteix la promoció de l'activitat econòmica i empresarial i el desenvolupament sostenible del territori. La seva funció és defensar els interessos generals de les empreses, així com proporcionar actuacions de foment de la competitivitat empresarial.
Per aquest motiu, ofereixen als seus socis la possibilitat d'obtenir formació directiva i empresarial.
Què ofereix aquest centre
La Cambra ofereix solucions de formació contínua per a treballadors en actiu, en format presencial i molt prop de tu. També gestiona cursos a distància al Campus Empresarial Virtual, formació a mesura in-company, programes de formació d'empresaris i directius cursos d'orientació, formació professional i integració laboral de joves.
A qui es dirigeix
Els cursos de la Cambra de Comerç de Barcelona estan dirigits a la promoció de l'activitat econòmica i empresarial, el desenvolupament sostenible del territori i el foment de la competitivitat empresarial. Per això, el seu perfil d'alumne és el de persones que volen millorar les seves competències en l'àmbit laboral, sense descurar als membres d'empreses soci de la Cambra.

Altres centres que et poden interessar

X