Serveis

Campus

Descripció del centre

RTM, creada el 1996, és una empresa especialista en la Consultoria en l'àmbit de l'Estratègia Empresarial - Quadre de Comandament Integral-, Qualitat - ISO 9001,22000 -, Medi Ambient - ISO 14001, EMAS, Gestió de Residus-, Prevenció de Riscos Laborals-OHSAS 18001 -, Integració de Sistemes, Seguretat de la Informació - LOPD-, i Formació (Desenvolupament de Plans de Formació, Formació In Company, Gestió de la Formació Contínua Bonificada - Fundació Tripartita per a la Formació en l'Ocupació, antic FORCEM - i Centre de Formació).

L'any 2002 vam inaugurar el nostre Centre de Formació. La seva funció és la de satisfer la necessitat d'adquisició de coneixements de manera ràpida mitjançant cursos de curta durada en Estratègia - Quadre de Comandament Integral-, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, integrats, Gestió de Residus i Gestió FORCEM. Han acudit més de 1000 participants als nostres cursos, d'empreses com GENERAL OPTICA, SANYO, CINESA, CORTEFIEL, etc.

La nostra visió és ser una empresa amb garantia, especialista en les nostres àrees d'actuació, resolent la necessitat de cada client de manera personalitzada i ÚTIL.

Las formaciones en Madrid se imparten en el HOTEL CHAMARTIN.

Campus i seus

RTM CALIDAD Y FORMACION Barcelona
C/Berruguete 92, 1º2ª (Zona Olimpica Nou Vall d'Hebrón) 08035 Barcelona
RTM CALIDAD Y FORMACION Madrid
C/ Agustín de Foxá, s/n 28020 Madrid

Altres centres que et poden interessar

RTM CALIDAD Y FORMACION
X