Campus Training

Sol·licita més informació
Campus Training
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Campus Training és una institució líder en formació oberta i especialitzada en la inserció laboral dels seus alumnes. Cada any, més de 5.000 persones escullen a Campus Training per formar-se en la professió de la qual desitgen treballar.
En els últims anys Campus Training ha estat el centre de formació professional amb millor puntuació objectiva entre la comunitat d'alumnes de més de 75 escoles diferents d'Europa, amb una nota mitjana de 88/100, segons estudi de la Xarxa de Comunicació a la ensenyament.
La col·laboració i suport continu amb estaments públics fa del treball de Campus Training una tasca fonamental per a les millores laborals dels milers d'alumnes que han passat pels seus centres. Així ho reflecteix les certificacions oficials amb què compten.

Missió
Formar professionals que donin una resposta eficaç a les necessitats actuals i futures de l'empresa, combinant adequadament la teoria amb la pràctica empresarial i fent ús de la metodologia oberta recolzada en les noves tecnologies. Els alumnes opten sempre als treballs més especialitzats.

Material pedagògic
Campus Training elabora i edita els seus propis materials d'estudi amb la qualitat com a principi. Els millors professionals de creació, disseny, maquetació i producció treballen en la mateixa direcció per satisfer totes les necessitats de cadascun dels seus alumnes.
A l'inici de curs lliuren els continguts i proporcionen totes les eines necessàries (tutora personal, professor especialista, tallers presencials, classes tele-presencials, pràctiques en empreses) per, així, portar de la mà a l'alumne perquè treballi en el que més li agrada.

Equip Docent
Un aspecte que determina la qualitat d'aquests estudis és la composició dels professors i l'adequació d'aquests als objectius del programa.
El professorat en un bon centre ha d'estar format per professors especialitzats en les diferents tecnologies. Molts dels professors de Campus Training treballen a temps parcial, compatibilitzant la dedicació professional amb l'exercici de la docència i la investigació. Aquests professionals aporten l'experiència diària de la seva pràctica laboral.
Quan parlem d'aquest servei, podem dir que ho estan fent des de l'essència de tot el sistema d'estudi i de tota la base metodològica d'aquest.
Tots aquells que tenien dificultats per accedir a processos de formació, bé per incapacitat física, per dificultat per al desplaçament al centre en què s'imparteixen els cursos, per falta de temps, etc., tenen ara al seu abast una àmplia varietat de possibilitats per formar-se. A Campus Training s'adapten a les circumstàncies de cada un dels seus alumnes.
Campus Training
 • CAMPUS Bcn Ronda
  Ronda Universitat, nº10 (esquina Balmes)- Principal 1º08007 Barcelona
 • CAMPUS Bcn Plaça
  Plaça Universitat, nº5 - Principal 2ª08007 Barcelona
 • CAMPUS Girona
  Girona
 • CAMPUS Hospitalet
  Carrer Major, 10-14, piso 1º, pta 1ªB08901 L'Hospitalet de LLobregat (Barcelona)
 • CAMPUS Lleida
  (Lleida)
 • CAMPUS Tarragona
  C/ Reding, 8 Principal, 2ª Despacho 643001 Tarragona
 • CAMPUS Terrassa
  Passeig del vint-i-dos de Juliol, nº330.08221 Terrassa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te