Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

El CEES és un centre d'ensenyament mitjà i superior que, mitjançant un model pedagògic personalitzat i rigorós, té per objectiu formar persones en els vessants humà, acadèmic i professional.

Característiques

Experiència
El 3 de maig de l'any 2010, els germans Pedro i Juan Manuel Puig Vall constituïen la societat Centre d'Estudis El Seminari, SL, l'empresa que per mitjà del seu acrònim, CEES, donaria nom a l'escola especialitzada als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Activitats Físiques i Esportives, situada a l'edifici del Seminari de Vic des del curs 2010-2011.
Què ofereix aquest centre
Integrat dins del complex educatiu del Seminari - unint una tradició docent centenària i una clara vocació per la innovació i la modernitat - els programes formatius del CEES es basen en l'ús d'una metodologia orientada a possibilitar que, un cop finalitzats els estudis, els alumnes puguin incorporar-se amb èxit a un mercat de treball cada cop més exigent i selectiu. Per fer realitat aquest propòsit, el CEES disposa de múltiples recursos pedagògics i tecnològics, un equip complet de professionals provinents de diferents disciplines i especialitats, una àmplia varietat d'instal·lacions i un extens catàleg de prestacions, serveis i eines de suport als estudiants. Amb un estil curós, responsable, en sintonia amb la realitat del present i que persegueix l'excel·lència en els processos d'aprenentatge, al CEES garantim que la formació serà objecte de la nostra màxima atenció i esforç.

Cursos més populars

Campus i seus

CEES
Vic (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

CEES
X