Serveis

Beques
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

El Centre de Tecnologia FUNDACIÓ IFO és un centre d' ensenyament no reglat que està especialitzat en la formació i reciclatge de professionals de diferents sectors, però principalment en la branca del disseny i en la de gestió empresarial.
Des de la seva fundació, FUNDACIÓ IFO ha dedicat gran part dels seus esforços a realitzar una formació de qualitat dirigida tant a persones individuals com a col·lectius d' empreses.
Les instal·lacions formatives són amplies i lluminoses, i estan situades a la primera planta de 350 m2, repartits en 6 aules, d'un cèntric edifici situat a la ciutat de Arenys de Mar, amb una població estimada de 12.000 habitants.
En aquests moments FUNDACIÓ IFO téla Certificació de Qualitat ISO 9001-2000. expedit pel LGAI

Un dels aspectes que més es cuida a FUNDACIÓ IFO és la constant actualització de las noves tecnologies que s' apliquen i dels plans d' estudi que imparteixen els professionals, per poder oferir un ensenyament a la l'alçada dels temps.
Per FUNDACIÓ IFO el seu objectiu prioritari és donar una ensenyament de qualitat, per això el personal especialitzat s'ocupa de donar matèries Actualitzades, Específiques e innovadores que s'assimilen per un procés de reciclatge continu.
El tipus de formació impartida és personalitzada, permet iniciar la formació i la incorporació dels alumnes en tot moment. Així com també l'ensenyament basat en la dinàmica de grup per, així, fomentar la participació i l' aprenentatge dels alumnes.

El centre ofereix també una flexibilitat d'horaris a l'alumne, que pot disposar de les instal·lacions des de les 9:00 h a 13:00 h i de 15:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres.

Característiques

Model educatiu
PRESENCIAL I PERSONALITZAT.

Campus i seus

Centre de Tecnologia FUNDACIÓ IFO
C/ Platja Cassà, 8 08350 Arenys de Mar (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X