CENTRO ANACERH

Campus, seus i serveis
El Centre Anacerh, fundat el 1995 per Dolores Padilla Fernández, és una Escola de Formació Professional i Personal en Medicina Natural i Teràpies Manuals, associat a FEMALT (Fundació Europea de Medicina Alternativa). Els nostres Diplomes poden ser homologats a petició de l'alumne per FEMALT i pel Tribunal de la Haia.  
Els nostres cursos són: Quiromassatge o Massatge terapèutic, Reflexologia Podal, Cromoteràpia, Drenatge Limfàtic, Reiki, Flors de Bach, etc.
Tambén tenim alguns cursos subvencionats per la nostra Associació que són de més curta durada que els habituals, però que permeten tenir uns coneixements bàsics de la tècnica. Aquests són Reflexologia i Quiromassatge.
També som un Centre de Consultes en Medicina Tradicional Xinesa i Medicina Natural amb les més avançades tècniques de detecció, prevenció i tractament de patologies, oferint al pacient un servei i tractament totalment personalitzat i individualitzat a on la seva salut és el primer.  
Entre d'altres tenim: scio, Biocheck, Sinopsi ritmes cerebrals, Recuperador cel lular per hipertèrmia Indiba, Hidroteràpia del Colon amb ozó, Pressoteràpia, etc.  

    CENTRO ANACERH
  • CENTRO ANACERH
    PRAT DE LA RIBA 23 25 ESC. A 1º 1º Y 1º 2º43001 TARRAGONA
Altres centres que poden interesar-te