Cursos des de
consultar preu

Titulacions

31
0 Oficials 0%
31 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
31 A distància 100%
CEAC

CEAC

Sol·licita més informació
CEAC
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
CEAC és el primer centre de formació professional privada d'Espanya i pioner en la impartició de cursos a distància. Va ser creat en 1946 i en l'actualitat pertany a la divisió de Formació i Universitats del Grup Planeta.
CEAC compta amb una oferta de 26 cicles de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior, a més de cursos d'Accés per a l'obtenció del Graduat en ESO, Batxillerat i Accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
Gràcies als convenis signats a la Generalitat de Catalunya i la Conselleria de la Comunitat de Madrid els alumnes poden obtenir una Titulació Oficial realitzant exàmens propis de CEAC a les seves instal·lacions.
Estudiar a CEAC t'ofereix la possibilitat d'una formació flexible i orientada a l'ocupació. També, tindràs l'oportunitat de realitzar pràctiques professionals voluntàries de fins a 200 hores en més de 1.000 empreses a tot el territori espanyol.
    CEAC
  • CEAC
    Avinguda Diagonal, 662,08034 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te