Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’orientació

Descripció del centre

CEV Escola Superior de Comunicació, Imatge i So és un centre privat creat per la iniciativa particular de diversos professionals del sector audiovisual. Aquesta característica ha conferit a CEV una independència absoluta en tots els aspectes que li ha possibilitat establir acords i convenis amb empreses i institucions amb absoluta llibertat de catedra.

Aquest projecte acadèmic va néixer el 1975 com a Centre d'Ensenyaments de la Imatge (CEI), i es va dedicar al principi a l'ensenyament professional de Fotografia i Cinema. Amb el pas dels anys i els canvis tecnològics la institució va ser evolucionant i ampliant el seu àmbit d'actuació fins a cobrir totes les especialitats que s'imparteixen en l'actualitat com CEV Escola Superior de Comunicació, Imatge i So.

CEV es va plantejar des d'un principi un objectiu molt definit; adequar els programes d'estudis a les necessitats reals de cada professió dins l'entorn audiovisual. És per això CEV va ser pioner a Europa en inventar una sistemàtica de formació ajustada a aquestes necessitats que contemplava per primera vegada els grups reduïts, programes molt pràctics sense lligams acadèmiques, horaris i intensitat a triar i professorat integrat per professionals en actiu i equips professionals que garantiran un resultat d'alt nivell. L'èxit aconseguit per aquesta fórmula ha fet que el model CEV hagi perdurat durant més de 30 anys.

Al llarg de la seva dilatada història per les aules i instal · lacions del CEV han passat tres generacions de professionals que van coincidir com a professors o alumnes i entre els que no han faltat figures i personatges importants tant de l'entorn professional com artístic.

CEV tot i que compta i ha comptat històricament amb noms importants entre el seu professorat i col · laboradors, té clar que el més important és la metodologia i que com a escola ha de garantir la qualitat de l'ensenyament més enllà de l'interès que desperta la popularitat d'alguns professionals.
 

Campus i seus

CEV Escuela Superior de Comunicación Imagen y Sonido
CALLE DE GAZTAMBIDE, 65 28015 Madrid

Altres centres que et poden interessar

X