Sol·licita informació
CIFOG | Cicles Formatius Girona

CIFOG | Cicles Formatius Girona

Sol·licita informació

Descripció del centre

L'escola CIFOG està especialitzada en Cicles Formatius de les famílies de Gràfica Audiovisual i d'Imatge i So.

Oferta formativa

Serveis

Campus virtual
Pràctiques a empreses
Serveis de menjador / restauració
Vegeu més 

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

  • Zones comunes de treball, aules de MAC, de PC, zona de taller i aula de dibuix, plató, bar-menjador i terrassa són els espais que conformen l'escola CIFOG. Cadascun d'ells no està només destinat a classes durant les hores lectives, sinó que continuen sent zones de treball fora de l'horari de docència.
  • Material audiovisual: els alumnes tenen a la seva disposició gran diversitat de material audiovisual per a la realització dels diversos treballs de l'escola.
  • Atenció a l'estudiant: volem que la seva estada a l'escola sigui fàcil i agradable, per això som aquí abans, durant i després per a acompanyar-los en tots els processos.
  • Pràctiques en empreses: la inserció en el món laboral és un dels punts forts dels Cicles Formatius i cada vegada són més les empreses amb les quals col·laborem i que creïn en la importància de la formació en el món laboral.
  • CIFOG TV: el canal exclusiu de l'escola que pot viatjar a través dels diferents Cicles Formatius i veure de forma de pràctica com evolucionen les diverses assignatures en format de treballs, pràctiques d'escola i projectes finals.

Experiència

CIFOG compta amb pocs anys d'existència, però la seva primerenca edat és el que fa que tinguin una forta empatia amb els alumnes fent despertar il·lusions, inquietuds i una autèntica passió pel seu aprenentatge.

Requisits d'admissió

Depèn del curs.

Què ofereix aquest centre

L'escola CIFOG destaca pel seu esperit jove, així com per una autèntica passió per l'aprenentatge. CIFOG ofereix Cicles Formatius de les famílies de Gràfica Audiovisual i d'Imatge i So amb una metodologia majoritàriament presencial, encara que en alguns casos també ofereix metodologia online.

A qui es dirigeix

Es dirigeix a alumnes que vulguin realitzar cursos de Cicles Formatius de Grau Superior i Mitjà de les famílies de Gràfica Audiovisual i d'Imatge i So.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X