Cursos per modalitats

Descripció del centre

L'Institut Agustí Serra i Fontanet fou inaugurat l'any 1982 com una decidida aposta per dotar d'un centre de Formació Professional adient la zona nord de la ciutat de Sabadell. De fet el nom de l'institut recorda la figura del sindicalista sabadellenc Agustí Serra i Fontanet (1841-1902) que es distingí més enllà del seu activisme en favor dels treballadors per fundar també el Centre d'Estudis Professionals per a la formació dels joves.
Tanmateix la capacitat del centre i les necessitats educatives del districte varen promoure que l'any 1999 el centre incorporès l'ensenyament secundari. Des de llavors l'oferta educativa del centre ha augmentat paral·lelament al creixement de la ciutat. Així actualment l'Agustí Serra ofereix un ampli ventall educatiu que va des de la primigènia Formació Professional, concretada en els actuals Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, fins a les diferents linies d'Educació Secundària (ESO) i Batxillerat. Igualment el centre ofereix altres tipus d'estudis professionalitzadors.
L'implicació i l'esforç de la comunitat educativa del centre integrada en el seu entorn urbà ha estat reconeguda amb la Medalla d'Honor de la ciutat de Sabadell d'aquest 2014.

Cursos més populars

Campus i seus

IES Agustí Serra i Fontanet
Vallmanya, 11-15 08207 Sabadell (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

IES Agustí Serra i Fontanet
X