Club de buceo l'Ancora

Club de buceo l'Ancora

Sol·licita més informació
Club de buceo l'Ancora
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'escola de submarinisme l'Ancora està dirigida per 6 directius i compta amb un grup de col·laboradors que al seu torn són amics de fa molts anys, formant un compacte grup, que més que un Club són una família.

Al llarg dels anys, la família de l'Ancora ha anat creixent amb alumnes que s'han convertit en columnes del Club. Aconseguint transmetre una cordialitat i familiaritat a tots els nous alumnes que passen per l'Ancora.

Desitjo aprofitar aquesta ocasió per agrair públicament de tot cor a tots els membres actius del Club, el seu temps i esforç donat d'una manera tan desinteressada i grata amb la finalitat d'ajudar i formar a totes aquelles persones interessades en aquest meravellós esport. Milers de gràcies a tots.

Ens destaquem com a Escola de Submarinisme, on ajudem a persones interessades a iniciar-se al món del bussejo. Però no solament a iniciar, sinó a continuar la formació d'aquells que en el seu moment van començar i ara desitgen millorar la seva tècnica i el seu coneixement, alhora que augmenten les seves limitacions i gaudeixen cada vegada més amb el bussejo.

Així mateix el Club l'Ancora participa activament en diversos esdeveniments a la Ciutat de St. Adrià de Petons tals com Adrilandia, batejos a col·legis i esplais, especialment dirigits a nens d'aquesta ciutat.

Així ens presentem… un grup d'amics que estarà encantat de conèixer-te i ajudar-te a aconseguir que siguis un bus titulat i preparat perquè passis centenars d'agradables hores sota el març…
    Club de buceo l'Ancora
  • Club de buceo l'Ancora
    08930 St Adrià del Besos (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te