Descripció del centre

Complot és una escola d'especialització per creatius publicitaris i del disseny, que funciona amb la dinàmica d'una agència de publicitat: briefings, presentacions, temps reals, pressió i moltíssima exigència.

A través dels nostres diferents cursos, aprendràs a desenvolupar el teu criteri, crear estratègies i conceptes potents, pensar idees i arribar a la seva execució final, sota la supervisió dels professionals més destacats de cada disciplina.

En Complot et garantim que sortiràs de la nostra escola amb un book de nivell professional, ple de treballs d'alta qualitat creativa. Aquesta carpeta serà la teva carta de presentació en agències i estudis per demostrar el teu talent i potencial.

A més, et acostem als millors professionals del sector, a través de les nostres conferències a càrrec dels directors creatius de les agències més importants, realitzadors de cinema, fotògrafs, dissenyadors, artistes, etc. que xerren amb els alumnes de tu a tu.

Complot és l'escola que està omplint de joves creatius les agències del país, convertint-se en una pedrera de talent amb una molt alta taxa d'inserció laboral en el mercat de la publicitat i el disseny.

Campus i seus

COMPLOT
Plaça Mercè, 8 08002 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X