Descripció del centre

Confia CONSULTING neix per ajudar les persones a desenvolupar el seu talent i potenciar les seves habilitats personals i professionals .

Som un equip de directius amb àmplia experiència en la gestió d'individus , equips i empreses , experts en Negoci i Talent .

El nostre objectiu és facilitar processos de canvi en les persones i en les organitzacions , per incidir directament en la millora dels resultats .

Sabem que l'evolució de les empreses està basada en els valors individuals i col · lectius dels membres que les formen .


Què fem ?

Ajudem a les organitzacions a determinar les seves àrees de millora i identificar les seves fortaleses , ia generar oportunitats que finalitzin en plans d'acció , mitjançant la confiança , motivació i compromís de tots els empleats .

Contribuïm a un desenvolupament eficaç i sostenible que garanteix una continuïtat en el futur , del creixement de les persones i de les organitzacions .


Com ho fem ?

Realitzem processos de coaching per dissenyar plans d'acció efectius , per alinear i definir els objectius personals i professionals amb les habilitats personals .

Desenvolupem habilitats directives i competències perquè el projecte empresarial dels nostres clients es diferenciï de la competència .

Realitzem accions formatives combinades amb sessions de coaching per formar equips d'alt rendiment , i de màxima motivació i implicació amb la missió empresarial .

Actuem com a impulsors del canvi i del desenvolupament del talent , acompanyant en el camí cap a l'èxit .

Confia CONSULTING reuneix totes les qualitats en un sol proveïdor perquè els nostres clients aconsegueixin :

    
Superar obstacles interns
    
Desenvolupar habilitats directives , socials i competències
    
Dissenyar plans d'acció i viabilitat
    
Solucions empresarials per consolidar el seu negoci
    
Capacitar equips comercials
    
Estratègies empresarials multinivell
    
Assessorament especialitzat en RRHH , Direcció Comercial , Màrqueting , Social Media , Pla de Negoci
    
Formació executiva i d'equips
    
Coaching personal i organitzacional
    
Lideratge i motivació d'equips

Campus i seus

Confia CONSULTING
Gran Via de les Corts Catalanes, 843 08018 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X