Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

Digital Coach és una escola líder en la formació professional de Màrqueting Digital amb més de 10 anys d'experiència al sector, impartint cursos d'elit.
És una de les primeres escoles nascudes per formar professionals exclusivament a l'àrea del Màrqueting Digital (Web, Social Media i E-commerce), certificant les seves competències. Gràcies a això, Digital-Coach ha arribat a ser Google Partner, estatus del qual només les Agències Web professionals poden presumir de tenir el personal intern Certificat per Google.
El centre col·labora amb importants empreses del sector com Google, Zalando, Amazon, Adidas, Prada, Disney o Coca Cola.
Digital Coach forma els nous professionals de la web, social media i el comerç electrònic.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Escola internacional de Màrqueting Digital. Casos pràctics per inserció al mercat laboral guiats per professionals amb més de 10 anys d'experiència al mercat.
  • Possibilitats concretes de fer experiències laborals en empreses partners.
  • Servei de pràctiques i borsa de treball.
  • Classes gravades i en viu, mentories personalitzades, especialitzacions en SEO, Social Media, Google Ads, Analytics, E-commerce, Disseny Web, i més.
  • L'alumnat tria quan, com i en quin moment estudia gràcies a una metodologia en línia ia vídeo-classes.
  • Recursos sense cap cost: Biblioteca Digital: vídeo-cursos, Proves d'aptitud, E-book sobre Digital Marketing
Experiència
Més de 10 anys d'experiència recolzant i ajudant més de 10.000 alumnes a complir els seus objectius a diversos països com Espanya, Itàlia i Colòmbia.
Amb una mirada orientada cap a una correcta inserció al mercat laboral, l'enfocament de l'escola és 100% pràctic, amb casos reals i docents que actualment es desenvolupen en el món de la tecnologia i el màrqueting digital.
Model educatiu
Centre especialitzat en formació professional de Màrqueting Digital.
Què ofereix aquest centre
  • Digital Coach és un centre formatiu especialitzat en oferir formació de l'àrea del Màrqueting Digital (Web, Social Media i E-commerce).
  • Realització d'un període de Training on The Job durant el qual es cobrirà el rol per al qual s'ha preparat l'alumnat. D'aquesta manera, es fan unes autèntiques pràctiques reals guiades per professionals del sector.
A qui es dirigeix
Va dirigit a joves ambiciosos, recent graduats, treballadors que volen una nova qualificació, managers, professionals i freelance.
El centre t'informa
Tenim bona consideració i reconeixement per empreses i multinacionals que operen en aquest sector, tant que els nostres antics alumnes treballen avui a empreses com Google, Microsoft, Apple, Uci Cines, Tradedoubler, Mc Donald's, i moltes més.
La resta d'escoles voldrien ensenyar-te una cosa que no són capaces de fer per a elles mateixes; és a dir, Màrqueting Digital.
Nosaltres som els primers a posar en pràctica tot el que ensenyem i els números de la nostra visibilitat i creixement ho demostren.
El Màrqueting Online és la nostra única missió, la nostra passió.
Cap Influencer, Escola o Web Agency a Espanya, al sector de la formació i els serveis Digitals fa els nostres números online.

Campus i seus

Digital Coach
C/ Balmes 205, 6° 1ª 08006 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Digital Coach
X